Dér Heni kiposztolta a videót, amin Bakos Gergely megtudja, hogy apa lesz

Startlap - Startlap
Egy lufis meglepetés keretében árulta el a rendkívüli hírt, Bakos alig akarta elhinni. Bulvárösszefoglaló.

Dér Heni kiposztolta a videót, amin Bakos Gergely megtudja, hogy apa lesz

Az énekesnő egy lufis meglepetés keretében árulta el a rendkívüli hírt, Bakos Gergely alig akarta elhinni. Ha érdekel a felvétel, akkor katt ide.

A Farm VIP óta Ambrus Attila beszélni sem hajlandó Horváth Évával

A konfliktusról a viszkis nyilatkozott elég kemény szavakkal, Horváth Éva ugyanakkor állítja, nem érti, miről lehet szó. Kíváncsi vagy, mi történhetett? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Megvolt Schobert Lara első komoly modellfotózása: nézz bele videón

A Fókusz stábja Rubint Réka társaságában Schobert Larával tartott egy fotózásra. Rubint el van ájulva lánya sikereitől, ügynöke egyenesen Cindy Crawford lányához hasonlította Larát. Videó és további részletek itt.

Kiss Ramóna visszatérhetett férjéhez, érzelmes fotókat osztott meg Noé és édesapja nagy találkozásáról

A Dancing with the Stars műsorvezetője az Instagramon engedett bepillantást abba, milyen volt, amikor kisfia és apukája, Lékai Máté a karantén után végre újra megölelhették egymást. A fényképekért ide kell kattintani.

Gabriela Spanic megmutatta, milyen egy napja nálunk: főz, táncol, szépségápol

Fotó: Rodrigo Varela/WireImage

A Dancing with the Stars legfőbb látványosságaként hozzánk importált Spanic  még azt is lépésről lépésre prezentálta a kamerák előtt, ahogy elkészíti az ebédjét. Itt nem állt meg, megosztotta szépségtitkait, megmutatta, mi van a táskájában, aztán elindultak a próbaterembe. Ha szeretnéd tudni, hogyan telik Gabriela Spanic magyarországi élete, akkor ide érdemes kattintani.

Döbbenet, de ez itt Ördög Nóra kopaszon, kitetoválva, piercingekkel, ahogy egy mikrofonba ordít

A műsorvezető külsejét egy reklám miatt alakították át, és nem photosoppal. Az eredmény sokkolóan izgalmasra sikerült. Íme a fotók.

Hujber Ferenc exkluzív interjút adott Londonból: aprópénzből élnek

Évek óta a brit fővárosban él, távol a nyilvánosságtól, csak A Konyhafőnök miatt tért vissza Magyarországra. Hujber Ferenc, akiről az utóbbi időben főleg furcsa viselkedése kapcsán hallhattunk leginkább, állítása szerint boldogságra és harmóniára talált, életmódott váltott, de az első időszakban nagyon nehéz dolga volt Angliában. Jelenlegi munkájáról titokzatosan nyilatkozott.

Helyre teszi az embert, amikor alatta van mindenkinek, a kukásnak is

– mesélte a külföldi kezdetekről. Erre a linkre kattintva megnézheted a teljes interjút.

Maksa Zoltán újra megnősült

Az 58 éves humorista 10 évvel fiatalabb szerelmét vette nőül. A kapcsolatról és a lagziról ebben a cikkben írnak.

Újabb titok robbant ki Hajdú Péternél: Alekosz Holdampf Lindával randizott

Annak ellenére, hogy mintha mindent elmondott volna már, és azokat is túl sokszor, Alekosz Hajdú Péter beszélgetős műsorában ismét előrukkolt valami meglepővel. Külön örömünkre szolgált, hogy ebben most kivételesen nem volt semmi gusztustalan. Hajdú a műsor egy pontján megkérdezte Alekoszt, ismeri-e Holdampf Lindát, amire Alekosz nem várt választ adott. Nem sokkal később telefonon hívták fel a közismert stylistot. Részletek itt.

Az Igazából szerelem kisfiúja az új Jennifer Lopez? A 30 éves Thomas Brodie-Sangster nem örgeszik, most is úgy néz ki, mint egy gyerek

Biztosan neked is megvan még Samuel, a hősszerelmes szőke srác, aki az Igazából szerelemben Liam Neeson gyerekét alakította. Ő és barátnője a múlt héten megjelent egy nyilvános eseményen (a David Bowie-film premierje volt), és így kiderült, hogy Brodie-Sangster 30 éve ellenére legfeljebb kamasznak tűnik. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére