Demeter Szilárd: Európa Soros György gázkamrája

Startlap - Startlap
Kifejezetten szokatlan hangvételű írás jelent Demeter tollából. Esti hírösszefoglaló.

Demeter Szilárd: Európa Soros György gázkamrája

Meglehetősen különös cikket írt a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, melyben azt részletezi, hogy a magyar és a lengyel kormány az új zsidók. Nem mindennapi okfejtése innen érhető el. 

Merkely Béla elmondta, hogyan kezelte magát

Fotó: Mohos Márton / 24.hu

A Semmelweis Egyetem rektora maga is átesett a koronavíruson, kezdetben azt hitte, hogy könnyű lefolyású lesz a betegsége. Kezdetben enyhe hőemelkedése volt torokkaparással, a harmadik napon nagy fájdalmai lettek, legyengült és belázasodott. Bővebben

154-en kapták el a koronavírust egy 230 fős idősotthonban Sopronban

Helyi civilek keresték meg azzal Szél Bernadettet, hogy a Soproni Szociális Intézmény – Idősek Otthonában „nagyon súlyos a helyzet” és a hozzátartozók nem kaptak tájékoztatást, írja a független képviselő szombaton Facebook-oldalán. Részletek

Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost

A volt polgármester nem nézte el Hadházy saját közösségi oldalán közzétett megjegyzését, melyben őrá a képviselő szerint börtönbüntetés járna. Hogy miért is kérné mindezt Hadházy Ákos Tarlós Istvánra, illetve utóbbi miért is jelentette fel ténylegesen őt, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak cége

1,2 milliárd forint negatív eredményt ért el 2019-ben a MikroCredit Zrt., miután 2018-ban, a működése első teljes évében egymilliárdos volt a mínusza. Ebből a cikkből az is kiderül, hogy mivel is foglalkozott a vállalat – csak ide kell kattintani. 

Egymás után találják a csontvázakat a Margit körúton

Eddig 170 emberi maradvány került elő a Margit körúton: keresztényeket temettek a korábbi iszlám sírokra. Hogyan történhetett mindez? Ebből a cikkből azonnal ki fog derülni!

Trumpék kérésére újraszámolták a szavazatokat Milwaukee-ban

 

A még rövid idegi hivatalban lévő Donald Trump furcsa módon még mindig kapaszkodik egy olyan alternatív valóságba, ahol el tudja hitetni a híveivel, hogy tulajdonképpen ő nyerte az elnökválasztást. Most Milwaukee-ban erőltette a szavazatok újraszámolását, de bárcsak ne tette volna. Bővebben

Tragédiába torkollott egy gyerekrablás Kanadában

Halálos támadás ért egy egyéves kisfiút Kanadában, az ontariói Kawartha Lakes település szomszédságában. A kicsi egy olyan platós kisteherautóban utazott, amit rendőrök próbáltak lövésekkel feltartóztatni. Részletek.

Elhunyt az olasz asszony, akinek a férje a kórháznál adott szerenádot

74 éves korában elhunyt Carla Bozzini, aki azután vált világhírűvé, hogy 81 éves férje, Stefano a koronavírus miatt elrendelt látogatási tilalom miatt a kórház udvaráról szerenádozott neki. Ha te is látni akarod, miként is nézett ki amikor felcsendültek a dallamok, akkor csak ide kell kattintanod.

Ez is érdekelhet

képcím

Hadházy: Egymilliós szoknyában népszerűsítette saját...

képcím

Hadházy: "Titokban" kihallgatták Rogán Antalt

képcím

Hadházynak sikerült beszélnie Magyar Péterrel - előkerült egy...