Demcsák rejtélyes módon üzent a rajongóknak

Startlap - Startlap
Markos György nem áll többé színpadra, Király Linda dekoltázsa alig fér el a fotón, újra megnősül Schmuck Andor, padlón van Kefir családja. Bulvárösszefoglaló.

Demcsák Zsuzsa egy fotóval üzent valamit, de nem tudjuk megfejteni

Demcsák Zsuzsa titokzatos képet tett közzé az Instagram-oldalán. Az Ázsia Expressz 2. sztárja úgy tűnik, valami igazán különlegeset tartogat ismét a nézők számára. A tévés rajongói egyből találgatni kezdtek a kép láttán, ugyanis a szemfülesek egy térképet is kiszúrtak az ominózus felvételen. Ha érdekel a sejtelmes fotó, itt megnézheted.

Markos György ezért nem áll többé színpadra

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Markos György a minap ünnepelte 73. születésnapját, és saját elmondása szerint életében már három alkalommal született újjá. Évekkel ezelőtt ugyanis ennyi alkalommal jött ki az intenzív osztályról, ahol stroke-kal és szívinfarktussal is kezelték. A humorista elárulta, miért került többször is életveszélybe, valamint azt is, miért döntött úgy, hogy nem áll többé színpadra. A lenti cikkből te is megtudhatod.

Király Linda dekoltázsa alig fér el a fotón

Teljesen új életet kezdett Király Linda, és úgy tűnik, a változás része az is, hogy az énekesnő elköltözött és egy képet is mutatott az új, még berendezésre váró lakásról. Egész hétvégén pakolt, de ez mondjuk a fotón nem látszik, ami nem is olyan nagy baj, hiszen Linda férfi rajongói valószínűleg megelégszenek a merész dekoltázs látványával is.  Akit érdekel, megnézheti az alábbi cikkben.

Meghan és Harry üzentek a születésnapos György hercegnek

Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

György herceg július 22-én ünnepelte a hatodik születésnapját, és ebből az alkalomból szülei, Katalin és Vilmos meg is osztottak pár képet róla az Instagram oldalukon. George tündéri fotóit elárasztották lájkokkal és kommentekkel, és a szemfüles fanok a jókívánságok között kiszúrták Meghan és Harry szülinapi üdvözletét is. Igen ám, de Harryék kommentje elég sok fant kiakasztott. Ha kíváncsi vagy mi volt az üzenet, a lenti cikkből kiderül.

Szeptemberben nősül újra Schmuck Andor

A kártya is megmondta: újranősül Schmuck Andor. A politikus és bulvárhős 27 évvel fiatalabb, egyetemista barátnőjét veszi el. Az esküvő időpontját Facebook-oldalán jelentette be humorosan. Érdemes megnézni a posztot.

Gregor Bernadettnek nincs baja az egyedülléttel

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Gregor Bernadett 11 év után végre elutazott nyaralni, ráadásul kettesben a 13 éves fiával, Álmossal: a görögországi Zákinthoszon jártak. Az Újszínház művésze elárulta, nagyon örült annak, hogy még együtt tudott nyaralni kamaszodó kisebbik fiával, hiszen talán már nem sok ilyen közös élményben lesz része a jövőben. Ám azt is bevallotta, nem fél a magánytól. Ha érdekel, hogyan múlatja a színésznő egymaga az időt a bálványosi nyaralójában, olvasd el a lenti cikket.

Padlón van Kefir családja

Kefir szerint felháborító ítélet született családja kártérítési perében. A pert mintegy 3 éve indították a siófoki könyvtár ellen, amelynek lépcsőjéről leesett a V-Tech nevű együttesből ismert énekes édesanyja, és maradandó agykárosodást szenvedett. A család július elején elbukta a pert első fokon, most a másodfokú döntés is megszületett. Ha kíváncsi vagy, hogyan döntött a bíróság, és ez milyen hatással volt a családra, olvasd el az alábbi cikket.

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei