Damu Roland megtiltotta szüleinek, hogy megjelenjenek a temetésén

Startlap - Startlap
Damu Roland unokatestvére fájdalmas részleteket árult el a színész életéről. Kiderült, miért nem vehetnek részt a szülők a temetésen, és az is, hogy Nagy Feró viszont fontos szerepet kap a szertartáson. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Damu Roland megtiltotta szüleinek, hogy megjelenjenek a temetésén

Volt, hogy sírva hívta az édesanyámat, hogy vigye kórházba, mert belehal az ivásba.

Damu Roland unokatestvére fájdalmas részleteket árult el a színész életéről. Kiderült, miért nem vehetnek részt a szülők a temetésen, és az is, hogy Nagy Feró viszont fontos szerepet kap a szertartáson. Bővebben.

Járai Máté a Várkonyi-Mészáros frigyről: Nem hiszem el, hogy ez tényleg létezik, és ez nem csak a hollywoodi filmekben van, hogy a szépség és a szörnyeteg

Járai Máté Mészáros Lőrinc intelligenciájának mértékét firtatta, és azt, hogy vajon mi éri meg egy “dubaji shoppingtúráért” cserébe. Részletek.

Kárpáti Rebeka megmutatta, milyen az, amikor csúnya a bőre a smink alatt

“Teljesen rendben van, ha néha nem vagy jól” – üzente Kárpáti Rebeka, amint megvillantotta pattanásokkal és foltokkal teli arcbőrét annak érdekében, hogy az őt követő fiatal lányok megtudják, senki sem makulátlanul szép és tökéletes. Fotók.

Schobert Norbi a Seychelle-szigetekről: Drága feleségemnek köszönhetem, hogy ide is eljutottunk

Miközben te rágcsálod a karácsonyi maradékokat, és azt számolgatod, hány szeretted van, aki még nem omikronos, Schobert Norbi és Rubint Réka Kelet-Afrikában alakreformozik. Mindannyiunk szerencséjére máris érkezett egy csomó fénykép

Így néznek ki a Harry Potter szereplői 20 évvel a premier után

Dave Hogan/Getty Images

Január elsejétől látható a Visszatérés Roxfortba címmel leforgatott különleges, jubileumi műsor, amellyel az első film 20. évfordulóját ünneplik. Az előzetes már megérkezett, sok szereplőt alig lehet felismerni, úgy megváltoztak. Videó és további részletek itt.

“Sokáig nem tudtam kimondani: szeretlek” – exkluzív interjú készült Miklósa Erikával

A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Miklósa Erikát kérdezték. Az 51 éves opera-énekesnőnek tíz év alatt teljes fordulatot vett az élete: férjhez ment, örökbe fogadott egy 10 hónapos kislányt, és a munkája helyett már a család számára a legfontosabb. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Szegedi Fecsó: Nem akarunk drága esküvőt, ezért Vegasban házasodunk össze

“Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! […] ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az full kamu. [….] ez az ember mindenkit hülyére vesz, és áttapos mindenkin”

– alig pár hónap telt el azóta, hogy Géczi Beatrix ilyen szép szavakkal bontotta fel kapcsolatát Fecsóval. A gyémántgyűrű és a hawaii nászút alapján jól sikerült a békülés. Bővebben.

ByeAlex: Hadd védjem meg Puskást, és úgy, hogy közben tisztelettel, nem a Bakács ellen vagyok

Bakács Tibor a Partizán megasztáros adásában közölte, hogy talán “tévedtek” Puskás Petinél, és szomorúnak tartja, hogy televíziós figura lett, számára Puskás Péter egy “nem létező entitás”. ByeAlex “okos faszinak” tartja Bakács Tibort, ugyanakkor egyáltalán nem ért vele egyet. Íme a bejegyzés.

Czutor Zoltán különleges szilveszteri szokásukról mesélt

Több év hagyományát megszakítva idén másként tervezik a szilvesztert. Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek az ünnepek Czutor Zoltánnál és Cztutor-Kilián Zsanettnél, akkor itt folytasd az olvasást.

Elég ránézni Thor hóban fekvős fotójára, és máris eggyel feljebb tekered a fűtést

Mark Metcalfe/Getty Images for Disney

Chris Hemsworth szerint a hófürdő lesz 2022 új trendje az Instán, rögtön be is mutatta, hogyan működik. Fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja, Michael Gambon

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...