Damu Roland lányának gyámja kiakadt: "Tartsanak pénzéhesnek, a jogos követelésemet szeretném megkapni"

Startlap - Startlap
Míg a kislány édesanyjának testvére, Katalin a gyerektartást követeli, egy barát szerint Damunak milliókat utaltak halála előtt, a rokonok pedig már rendőrségi feljelentést fontolgatnak a lakás kipakolása miatt, annak ellenére, hogy Damu Roland lakcímét sem tudták. Bulvárösszefoglaló.

Damu Roland lányának gyámja kiakadt: “Tartsanak pénzéhesnek, a jogos követelésemet szeretném megkapni”

Maját születése óta édesanyja testvére, Katalin neveli, aki Damu Roland halálával sem adta fel, hogy megkapja a több millió forintos gyerektartást. Részletek. Mindeközben Damu egyik barátja arról nyilatkozott: a színésznek milliókat utaltak a halála előtt. A családban kitört botrány pedig folytatódik: a rokonok rendőrségi feljelentést tennének, amiért mások pakolták a holmikat a lakásból, amelynek ők a címét sem tudták. Bővebben.

Elhagyta a férje Horváth Grétát: “Dávid úgy döntött, kilép az életünkből”

Meggyes Dávid felesége előző házasságából született hétéves gyermekével is rendkívül szoros kapcsolatban állt. A pár 2020 februárjában házasodott össze, és tavaly télen még arról volt szó, hogy a járvány lecsengésével elindul a közös babaprojekt. Bővebben.

Szabó Zsófi és Shane Tusup először jelent meg együtt hivatalos eseményen

Legnagyobb szerencsénkre idén sem kell a Tusup-Szabó szerelem részletes dokumentációja nélkül élni az életet, a páros közösségi oldalán gondoskodott a fényképekről a nagyközönség számára is. Ami nemcsak Szabó Zsófi különleges mintájú, gyönyörű estélyi ruhája miatt remek, hanem Shane Tusup szokatlan szmokingja miatt is. Fotók.

Így énekelte Tóth Gabi a Himnuszt Az Év Sportolója Gálán

MTI/Cseke Csilla

Alighanem nem okozunk nagy meglepetést vele, ha eláruljuk: Tóth Gabi ismét matyómintás ruhában állt színpadra, és még a karkötője is nemzeti színű volt. A művésznő jelenéséről készült felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Harsányi Levente visszatér az éterbe

Pár nap múlva indul az új sportrádió, olyan nevekkel, mint Szujó Zoltán, Csisztu Zsuzsa vagy Risztov Éva. További információkért katt ide.

Tolvai Reniről leszívtak egy kis zsírt

Tíz éve még azt mondta, a plasztikai beavatkozások “nem férnek össze” személyiségével, most ott tartunk, nem tudni, hányadik alkalommal feküdt sebészkés alá. A BEST magazin szerint Tolvai 20 kilós fogyásának nyomait kellett eltüntetni, az énekesnő zsírleszívásról is beszélt. Fotó és további részletek itt.

Exatlon: Novák Zoltán üvöltött a fájdalomtól, a verseny feladására kényszerülhet

Napokon belül kétszer is megsérült, a csütörtöki adás végére már lábra állni sem tudott. Az Exatlon All Star minden eddiginél nehezebb pályákkal állt elő, Novák Zalán szeretné folytatni a versenyt. Videó.

Yvonne Dederick: A pénz egy szint után nem hoz több boldogságot, sőt

A TV2 egykori feje, aki később mint “luxusfeleség” vált ismertté, szimplán nem hisz a boldogságban, a pénzt nem tartja központi kérdésnek, és sokkal többet keresett, mint amire valaha igénye volt. Yvonne Dederick futás közben beszélgetett Palik Lászlóval nehéz fiatalkoráról, külföldi életéről, 15 éves korában kötött házasságáról, szökéséről és még sok minden másról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Mindenórás a Sztárban sztár leszek! énekesnője: Sebestyén Katja hatalmas pocakot villantott

Születendő lánya már most elérte fia születési súlyát. A mintegy 10 nyelven beszélő, különleges éneklési technikájáról ismert Sebestyén Katja 16 év házasság után tavaly vált el, majd szinte azonnal ismét feleség lett belőle. Íme a fénykép.

Nicolas Cage és ötödik felesége gyereket várnak

Sascha Steinbach/Getty Images

A sztoriban az igazi csavar az, hogy a Riko Shibata névre hallgató boldog ara fiatalabb, mint Cage saját fia. A pár egy kaszinóban esküdött márciusban. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...