Curtis anyukája 3 órát várt a mentőkre, majd másnap mezítláb, köntösben hagyta az ajtó előtt a betegszállító

Startlap - Startlap
Felháborodott posztban számolt be Curtis az édesanyjával történtekről, akihez pénteken kellett mentőt hívni.

Péntek délután mentőt hívtak Curtis édesanyjához, mert nagyon magas, 17,9-es cukrot mértek nála, zavart volt és fájt a lába. Mint a rapper Facebook-posztjában olvasható, a mentőre több mint három órát kellett várniuk, másodszori hívásra érkeztek meg.

A Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállították az édesanyát, ahol az este folyamán többször is telefonon érdeklődtek az állapota felől. Úgy tájékoztatták őket, hogy a beteg infúziót kap, mert kiszáradt, és telefonálni fognak, ha már többet tudnak, arról is, hogy mikor engedik haza.

“Egész éjszaka vártuk a hívást, hajnal 05:00 lefeküdtem, és 07:50-kor újra hívtam a kórházat, ahol már másik hölgy volt szolgálatban, és azt mondta, Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00-kor” – olvasható a posztban, ami így folytatódik:

“Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához, ahol az a kép várt, hogy Anyu szatyra felakasztva a kilincsre, a pokróc a földön, de anyu sehol, köntösben, mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik, ami az én kocsimban volt, a tiszta ruháival, telefonjával egyetemben. Anyukánkat egy emelettel lejjebb, egy instabil műanyag székre támaszkodva (…), sírva, kétségbeesve találtuk meg.”

Ekkor ismét hívták a kórházat, hogy miért nem értesítették őket az édesanyjuk kiengedéséről, és adják meg annak a cégnek az elérhetőségét, aki hazaszállította és otthagyta őt így. Végül kiderítette, melyik cég végezte a hazaszállítást.

“Nem tudom mi tévő legyek. A kórház felelős!!!! Mert a megbeszéltek szerint nem hívtak, hogy mehetünk érte.
A Betegszállító cég munkatársa FELELŐS, mert telefon nélkül, mezítláb, köntösben ott hagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt, 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti, miért hozatta haza magát, ha nincs itthon senki!!!!” – olvasható a posztban.

Címlapfotó: RTL/ Sajtóklub

Ez is érdekelhet

képcím

Tömeges ételmérgezés egy budapesti kórházban

képcím

Kigyulladt a Semmelweis Egyetem egyik részlege

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...