Csökken a gáz ára az E.ON-nál!

Mutatjuk, kik fizetnek majd kevesebbet a gázért.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-12 12:35

Az E.ON öt százalékkal olcsóbban kínálja a gázt a lakossági fogyasztók egy körének, mint az állami NKM Földgázszolgáltató, mert maga is olcsóbban jut hozzá – írja a Világgazdaság.

Az árcsökkentés következményeként évente legalább 13 ezer forinttal, azaz havonta több mint ezer forinttal kevesebbet kell fizetni az ügyfelek egy részének, mint az állami NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél.

Ha változik az egyetemes szolgáltatás díja, akkor módosulhat az E.ON-nál elérhető árkedvezmény mértéke is. A szolgáltatás bizonyos elemei­nek változtatási jogát fenntartja a társaság, mert ezek saját hatáskörén kívül módosulhatnak.

– A Gáz Plusz nevű ajánlatunk az átlagosan legalább 25 ezer forintos gázszámlájú ügyfeleknek nyújt kedvezményes gázszolgáltatást, és egy Otthonangyal Partner nevű csoportos baleset-biztosítást – válaszolta az E.ON a Világgazdaság kérdésére. Az ajánlat két évre szól, a biztosítás pedig választhatóan egyéni vagy családi, és a szerződés hatálybalépésétől számított első három hónapig ingyenes.

 

A címlapkép illusztráció (MTI/Faludi Imre )

Hozzászólások