Csodaszép Balla Eszter Down-szindrómás kislánya

Startlap - Startlap
Durva parkolást mutatott be Rogán Cecília, búcsúzik Balázs műsora, Benkő László elhagyhatja az országot, Clooney először beszélt motorbalesetéről. Bulvárösszefoglaló.

Emma egy tünemény

Balla Eszter volt az első olyan közszereplő, aki nyilvánosan felvállalta, hogy a lánya Down-szindrómás. “Nagyon bízom a lányomban, ugyanakkor igyekszem őt reálisan látni. (…) Gyönyörű kislány, sok örömet szerez nekünk. Büszkék vagyunk rá – mondta a háromgyermekes színésznő a Nők Lapjának. A cikkből az is kiderül, mivel okozott meglepetést számára Emma. A kislányról és édesanyjáról gyönyörű fotó is készült.

Durva parkolást mutatott be Rogán Cecília szerdán. Csütörtökön megismételte.

A 24.hu egyik olvasója küldött fotót arról, hogy Rogán Cecília a budai Áldás Utcai Általános Iskola előtt szabálytalanul parkolt le szerda reggel. Ha látni szeretnéd, hogyan vétett kétszeresen is a KRESZ ellen, és milyen autóval jár a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető fideszes Rogán Antal felesége, erre a linkre kattints. Úgy tűnik, a szerdai cikk nem ösztökélte szabálykövetésre Rogán Cecíliát, mert csütörtökön ismét szabálytalanul parkolt ugyanott, de máskép. Erről is készült fotó.

Fotó: iStock

Elkaszálja az RTL Klub Balázs műsorát

Rákóczi Feri nógatta Sebestyén Balázst a rádióban, hogy hívja meg őt a Gyertek át! című műsorba, de Balázs rossz hírt közölt vele. Ha kíváncsi vagy, mit mondott az RTL Klub döntéséről a műsorvezető, az alábbi cikkből megtudhatod.

Mit mondott Vilmos herceg Charlotte-nak?

A Kensington-palota az Instáján nem sűrűn oszt meg videót, a napokban azonban két esetben is kivételt tett. A második felvétel megjelenése után a netezőket leginkább az érdekli, hogy kitalálják, mit mond Vilmos herceg Charlotte-nak. Ha kíváncsi vagy, milyen megfejtések láttak napvilágot, vagy szeretnéd te magad kitalálni, mi hangzik el a felvételen, itt megnézheted a videót.

Fotó: MTI/EPA/Kensington-palota/Matt Porteous

Benkő László akár az országot is elhagyná

Nemcsak a betegsége miatt van túl egy nehéz időszakon Benkő László. Az Omega billentyűse és fia, Balázs, nehéz helyzetbe kerültek az utóbbi időszak rendőrségi razziái miatt. Benkő a cikkben elmondja, már a kivándorláson is elgondolkodott, sőt lehetséges új lakhelyét is megnevezte.

George Clooney először beszélt tavalyi motorbalesetéről

Tavaly, majdnem egy éve súlyos balesetet szenvedett George Clooney Olaszországban, amikor motorjával összeütközött egy autóval. Eddig nem nagyon hallhattuk beszélni az esetről, de most elmondta mit élt át az ütközés alatt. Részletek ebben a cikkben.

Fotó: MTI/EPA/Warren Toda

Az egész feneke és a szeméremdobja is látható volt a modellnek Cannes-ban

A cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén vonuló Ngoc Trinh vietnámi modell minden fotós figyelmét elrabolta. Olyan merész ruhát vett fel, hogy szinte mindent megmutatott a testéből. Ha te is megnéznéd a pikáns képet, ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Felkészültél a téli fűtésszámlákra? Íme a nagy rezsi-kvíz