Kiemelt Hírek 2020. május 07.

Csodaszép babavárós fotó készült Radics Gigiről

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. május 07.
Az énekesnő és párja, Áron első gyermeküket várják. Bulvárösszefoglaló.

Radics Gigi gyereket vár: pocakos fotóval jelentették be az örömhírt szerelmével

Hatalmas örömhírt jelentett be Radics Gigi és párja, Áron: első gyermeküket várják. Az énekesnő megmutatta gömbölyödő pocakját. A fotót ebben a cikkben nézheted meg.

Gajdos Tamás 20 évet is letagadhat ezen a videón

Gajdos Tamás az első magyar férfimodellek egyike – emlékszel még, hogy nézett ki 20-30 évvel ezelőtt? Most megnézheted, mennyit változott a külseje az elmúlt években  a most 61 éves Gajdosnak, de fotókat  is mutatunk róla a régmúltból. Ide kattints.

Ezeket a szigorú szabályokat kell követnie Sarolta hercegnőnek és György hercegnek

Fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Az angol királyi család szigorú etikettszabályainak még a legifjabb generációnak, a nemrég 5. születésnapját ünneplő Sarolta hercegnőnek és bátyjának, György hercegnek is meg kell felelnie. A két királyi gyermek mindennapi rutinjáról ebben a cikkben írnak bővebben.

Kállay Saunders András: Ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben

Március végén kiderült, hogy a zenészek az Artisjusnál állami támogatást igényelhetnek, hétfőn pedig nyilvánosságra hozták a listát, melyről kiderült, hogy kik kapták meg az összeget. Majka átböngészte a listát, amit az Artisjus tett közzé azokról a muzsikusokról, akik éltek az egyszeri lehetőséggel, majd szánalmasnak titulálta azokat, akik megkapták a támogatást. Kállay Saunders András is megkapta, az üggyel kapcsolatos véleményét itt olvashatod el.

Pély Barna kórházaknak ajánlja fel a neki megítélt szociális támogatást

Az Artisjus pályázatának nyertesei között szerepelt Pély Barna is, aki Facebook-posztban jelentette be, hogy miért fordítja jótékony célra a neki megítélt összeget, és miért tartja méltatlannak a helyzetet. A részletekért ide kattints.

Kevin Spacey úgy gondolta, jó ötlet a koronavírushoz hasonlítani a saját szexuális zaklatási ügyeit

Ernesto Ruscio/Getty Images

A színész egy videóban bukkant fel, hogy elmondja: ő tudja, milyen az, amikor hirtelen vége az ember megszokott világának. A videót itt találod.

Demcsák Zsuzsa visszakérdezett az esküvőjén

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan tavaly tavasszal Indiában esküdtek meg, pontosan egy évvel később, április 24-én pedig Magyarországon is hivatalossá tették a kapcsolatukat. Az esküvőn azonban nem csak az anyakönyvvezető tett fel kérdést. Ha kíváncsi vagy, mire kérdezett rá a műsorvezető, ebből a cikkből megtudhatod.

Vajna Tímea mélyponton van

Andy Vajna özvegye pár hónapja boldog párkapcsolatban él, de most mégis kifakadt a közösségi oldalán. Ha érdekel, mi az oka Tímea érzelmi kitörésének, olvasd el ezt a cikket.

Cikkekben elemzik, hogyan kell, nem kell, szabad vagy nem szabad éreznünk Adele lefogyós fotójával kapcsolatban

Az egész életében túlsúllyal küszködő, 32 éves énekesnő posztja bombaként robbant, a fotót már több mint 8 millióan lájkolták. Most ott tartunk, hogy sorra jelennek meg a fordulatot, és az arra adott reakciókat elemző cikkek. Nem mindegy ugyanis, hogyan érzünk a képet látva.  Részletek.

Keresés az oldalon