Kiemelt Hírek 2018. július 28.

Csobot Adél: Most is természetes szülésre készülünk

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 28.
Az édesapa, Istenes Bence végig fogja majd a kismama kezét.

Alig pár hét, és megszületik Istenes Natan kistestvére, vagyis Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke. A 25 éves énekesnő alig várja, hogy karjában tarthassa a picit, akiről úgy véli, határozott személyiség lesz – írja a Blikk.

Adél nem véletlenül lett ilyen fiatalon anyuka, már kislányként arra vágyott, hogy hamar átélhesse ezt a csodát, és mindenkit arra buzdít, hogy kövessék példáját. A kismama Natant is természetes úton hozta világra, és a terv az, hogy második szülését is az első orvosa irányításával, ugyanígy vezénylik majd le. Habár Natan még csak kétéves, de úgy tűnik, ő is nagyon várja öccsét.

Sokszor puszilgatja a pocakomat, bár mivel még pici, igazán akkor fogja majd megérteni, hogy négyen lettünk, ha meglátja a kistestvérét

– árulta el Adél, aki azt is elmondta, hogy előző terhessége talán kicsit könnyebb volt, Natan ugyanis májusban jött világra, a mostani nagy meleget viszont már kissé nehezen viseli.

Fotó: Facebook

Ahogy akkor, most is természetes szülésre készülünk, és remélem minden ugyanolyan zökkenőmentes és harmonikus lesz, mint az első alkalommal. Egyértelmű volt az is, hogy szüléskor most is levetetjük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Natannál is tettük. (…) Természetesen most is apás szülést tervezünk, olyannyira, hogy ha a kicsi esetleg pár nappal a kiírt idő előtt érkezne, Bence azonnal indul haza Németországból. Nagyon szeretném már a karomban tartani a második kisfiamat, és kíváncsian várom, milyen személyiség lesz. Natan, Bence és én is a bika jegyében születtünk, rengeteg a hasonlóság köztünk. Most egy oroszlán fiúcska érkezik hozzánk, és valami miatt úgy érzem, ő lesz a főnök a családban

– magyarázta az édesanya.

 

Keresés az oldalon