Császár Előd elmesélte csecsemőkora döbbenetes történetét: "Állami gondozásba kerültem"

Startlap - Startlap
Két édesanyjáról, kegyetlen nagymamájáról és szerető édesapjáról szóló meghökkentő történetével a Story magazin címlapjára került, egyáltalán nem véletlenül. Bulvárösszefoglaló.

Császár Előd elmesélte csecsemőkora döbbenetes történetét: “Állami gondozásba kerültem”

A vírus miatt az USA helyett inkább Budapesten időző Császár Előd alighanem hosszabb magyarországi tartózkodásának köszönhetően szerepel egyre több helyen. Két édesanyjáról, kegyetlen nagymamájáról és szerető édesapjáról szóló meghökkentő történetével egészen a Story magazin legújabb kiadásának címlapjáig jutott, egyáltalán nem véletlenül. Részletek itt.

Bódi Sylvi szerint ő nem kaphatja el a vírust: “Én a koronás korszakomat 1995 és 2002 között tudtam le”

Bódi, aki Magyarországra hazaköltözve immár a földművelésben igyekszik megtalálni az ő óceánját, ismét egy különös okfejtéssel dobta fel követői napját. Ha érdekel, mit írt, akkor erre a linkre kattints.

Bors: Zimány Linda csuklóját 27 milliónyi karkötő díszíti

Zimány a laza farmerruhákhoz egy lakás árát választotta kiegészítőként a napilap szerint. Mivel nagyon különleges karkötőkről van szó, ami miatt a Bors egy férfit sejt a háttérben. Fotók és további részletek itt.

Ördög Nóra “élvezet(t)”: Nánási Pál rendhagyó fotóval köszöntötte születésnapos feleségét

Ördög Nóra 39. születésnapját egy vacsorával ünnepelte férje társaságában. A randiról Nánási olyan fotót közölt, amit egyáltalán nem vártunk volna, és félő, hogy maga Ördög Nóra sem. Íme a fénykép.

Dzsudzsák Balázs Shane Tusuppal folytatja az edzést

Fotó: Ian MacNicol/Getty Images

Dzsudzsák már többször fel akarta keresni Hosszú Katinka exét, de végül csak egy héttel ezelőtt került sor a találkozóra. Ebben a cikkben a focista nyilatkozik az együttműködésről, és fotókat is találsz az első közös edzésükről.

“Arra számítottak, hogy ebbe belehalok, de nem vagyok rá hajlandó” – Bíró Icát harmadszorra is kilakoltatják

Bíró Ica szeptember 17-ére újabb kilakoltatási értesítőt kapott, így már harmadjára fogják erővel kitenni otthonából. Az ingatlanok körül történt egy érdekes csavar, de az egykori modell jó szokásához híven ezúttal is heves, zavaros magyarázatot adott a történtekre, így elég nehéz megérteni, hogyan jutott idáig az ügy. Részletek itt.

Elek Ferenc: Meg kell engem ölelni, az jó. Azt kell mondani, hogy nem lesz semmi baj

Olyan nehezen állok ellen, hogy nem nagyon állok ellen

– mondja Elek Ferenc a sütemények iránti szeretetéről. A Hab című romantikus, cukrászdás filmre boldogan mondott igent, de nem az édességek miatt. Politizálni nem szeret, a Színház és Filmművészeti Egyetem miatt ugyanakkor mégis megteszi. A vírustól pedig valósággal retteg. Ebben az interjúban az előbbieken kívül félelmeiről, fogyókúráról, és habkönnyű filmekről beszélgettek az ország egyik legfoglalkoztatottabb filmszínészével.

Gáspár Bea legfrissebb videóján nagyon látszik, mennyire lefogyott

Győzike felesége gyomorszűkítésen esett át, amelynek során gyomra 80 százalékát távolították el. A beavatkozás látványos eredményt hozott. Ide kattints a képekért.

Kamilla hercegné zavarbaejtően védekezik a vírus ellen

Károly felesége nem elégedett meg a maszkkal, de épp itt követettt el egy ellentmondásos hibát. Harci felszerelését itt nézegetheted fotón.

Fotókon Lily Allen titkos esküvője: egy Elvis-imitátor adta férjhez, és aztán hamburgert vacsoráztak

Fotó: James Devaney/Getty Images

Lilly Allen David Harbour amerikai színészhez ment feleségül, aki számára az igazi ismertséget számos mellékszerep után a Netflix Stranger Things című sorozata hozta meg. A pár nagyon lazára vette a figurát az esküvővel, Lily Allen a ceremónia után állva tömte magába a hamburgerét egy gyorsétterem előtt. Erről vannak fotók: íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Orbán Viktor a szekrényében őrzi Dzsudzsák cipőjét

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...