Kiemelt Hírek 2021. június 15.

Cristiano Ronaldo már a budapesti sajtótájékoztatón emlékezeteset alkotott

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 15.
A beszélgetés szakmai tartalma senkit sem fogott meg annyira, mint az esemény első fél perce, amikor Ronaldo átrendezte a díszletet. Délelőtti hírösszefoglaló.

Cristiano Ronaldo már a budapesti sajtótájékoztatón emlékezeteset alkotott

A beszélgetés szakmai tartalma senkit sem fogott meg annyira, mint az esemény első fél perce, amikor Ronaldo átrendezte a díszletet. Videó.

Ontja magából a milliárdokat az autópálya-üzemeltetés, döbbenten figyeli a szakma Rogánék koncessziós felhívását

Hétfő reggel jelent meg az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében a felhívás a teljes magyar gyorsforgalmi úthálózat magánkézbe adásáról. A szakértők Kínát és Mészáros Lőrincet egyaránt sejtik az ötlet háttérben, ami tökéletesen illik a felsőoktatás átalakítása során kiszervezett ezermilliárdos vagyonok vagy a Fudan Egyetem 500 milliárd forintos beruházása mellé. Bővebben.

Drámaian magas az egészségügyet elhagyni készülő szakdolgozók száma

Az egészségügyi dolgozók felmondását tavaly november tiltó jogszabály keddtől megszűnik. A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) friss felmérése mellbevágó eredményekkel zárult. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

“Azért jöttem el, mert nem szeretném, ha előbb-utóbb boszorkányokat is égetnénk”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tízezren tüntettek a Kossuth téren hétfőn a kormány új pedofíliaellenes törvénycsomagja ellen, amelybe a Fidesz az LMBTQ közösséget súlyosan sértő módosításokat rejtett. Erre a linkre kattintva a 24.hu helyszíni videóját nézheted meg az eseményről.

Kétszer nagyobb eséllyel kerülsz kórházba, ha a koronavírus delta variánsát kapod el

A világ legnevesebb orvosi szaklapjában közzétett kutatásban mintegy 20 ezer fertőzöttet vizsgáltak meg. A kutatók ugyanakkor egy kifejezetten jó hírrel is szolgáltak az indiából származó mutánsról. További információkért katt ide.

A legfrissebb hazai járványügyi adatokban egyébként rendkívüli csökkenés mutatkozik. A magyar statisztikákat ebben a cikkben ismertetik.

Meghökkentő videót posztoltak Indiában: elnyelt a föld egy egész autót

A tulajdonos tehetetlenül nézte, ahogy a kocsiját pillanatok alatt szabályosan beszippantotta a mélység. Íme a felvétel.

Medve végezhetett Szlovákiában egy férfival

Az 57 éves férfi holttestének fején, nyakán és oldalán harapásnyomokat vannak. Az esetről ebben a cikkben olvashatsz.

Joe Biden: Navalnij halála tragédia lenne

Fotó: Tom Brenner/Getty Images

Ha az orosz elnök elutasítja az együttműködést, Amerika világossá fogja tenni, hol vannak a rá is érvényes vörös vonalak. Az USA elnöke szerdán Genfben tárgyal Vlagyimir Putyinnal. Bővebben.

Hétvégén érkezik az igazi kánikula

Intenzív melegedés indul, hétvégére már országszerte 30 fok feletti csúcshőmérséklet várható. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Keresés az oldalon