Cipőfűzővel gyilkolta meg 19 éves barátnőjét a szökött rab

'Egyszer már legyőzte a halált, most mégis el kellett mennie!'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-18 09:15

Fotó: police.hu

Haldokló édesapja meglátogatása miatt kapott kimenőt a börtönből Z. Sándor, azonban a kórházból nem az Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézetbe ment, hanem Nagyecsedre, ahol meggyilkolta Szandrát, a 19 éves élettársát.

„Négy éve voltak egy pár” – kezdte sírva a Blikknek Szandra édesanyja. „A lányom kezdetben nagyon szerette őt, aztán, hogy csalás miatt két évre Sándor börtönbe került, egyre kevesebbet hallottunk róla. Szandra a fizetése nagy részét beküldte a börtönbe. Mostanában azonban más tervei is voltak. Kölcsönt szeretett volna felvenni, és felújítani a házunkat. Jobb életre vágyott. Egyszer már majdnem elveszítettük a lányomat: 13 évesen leukémiája volt. Akkor legyőzte a halált, felfoghatatlan, hogy most mégis el kellett mennie!”

„Szombat délelőtt együtt voltak nálunk. Azt mondták, meglátogatják a fiú anyját, mielőtt visszamegy a börtönbe. Utána már csak a telefon jött, hogy Szandra meghalt” – emlékezett vissza a tragédia napjára Bertalan, Szandra édesapja.

Kiderült, hogy útközben egy bokros területnél megállt a férfi és kiráncigálta a kocsiból párját. Nagyjából 200 métert vonszolta be a bozótos részbe, ahol aztán a cipőfűzőjével megfojtotta.

Valószínűleg megbánhatta a tettét, mert próbálta újjáéleszteni a lányt, akkora erővel, hogy a mellkascsontját is eltörte. Ezután elrejtette a holttestet és telefonált a családnak, hogy nagy bajt csinált. Ők értesítették Szandra hozzátartozóit is a keresésére indultak, a lány elhagyott csillogó fülbevalója vezetett nyomra.

A gyilkos megpróbált elrejtőzni, a rendőrök vasárnap találták meg egy fábiánházi elhagyott házban.

A férfit két évre ítélték el csalás miatt, a börtönben kifejezetten jó magaviseletű volt, még azt is engedélyezték számára, hogy külső helyszínen, egy lovászatban dolgozhasson.

Mai nap hírei

Az alábbi 3 csillagjegy nem képes titkot tartani - És van 3, akik örökre megőrzik őket

joy.hu12 órája

Jönnek a fagyok

agroinform.hu13 órája

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

ezalenyeg.hu13 órája

Nem volt meglepetés a szocialisták kongresszusán

demokrata.hu13 órája

A 6. kihalási hullám most zajlik, akkor is ha sokan tagadják

koponyeg.hu14 órája

Kutatás: a koronavírus alatt bringára ülők 80%-a rajta marad a szeren

flowcycle.hu15 órája

Kunetz Zsombor: A kormány gyáva volt

168ora.hu17 órája

Huawei Watch GT 2 Pro – Sok időnk van

gsmring.hu17 órája