Chuck Norrist nem zavarják az őt istenítő viccek, sőt!

Startlap - Startlap
A hazánkba látogató színész már üzent is a magyaroknak.

A hírek szerint Chuck Norris már készül magyarországi látogatására. A köztudatba a Walker, a texasi kopóval bekerülő színész az elmúlt években legendás státusba emelkedett, miután elterjedtek a róla szóló mémek, illetve túlzó, ám vicces kijelentések.

Így aztán „köztudott” lett, hogy Chuck Norrisnak a szakálla alatt is ököl van, még a forgóajtót is be tudja vágni, képes megcsinálni az összes fekvőtámaszt, sőt évekkel ezelőtt már meghalt, csak éppen a halál félt elmenni érte.

Ez azonban cseppet sem zavarja a 78 éves Chuck Norrist, aki a Magyar Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik hazánkba, ahol a Cipősdoboz-gála díszvendége lesz november 24-én.

Nem haragszik a viccek miatt, sőt imádja a körülötte kialakult kultuszt. Mi több, sok vicces kijelentést és internetes mémet ők találnak ki a csapatával

– mondta Szenczy Sándor, a szeretetszolgálat vezetője a Blikknek.

A színész örömmel fogadta el a meghívást, igaz, egyetlen kitétele volt: kizárólag hálaadás után jönne. Chuck Norris számára ugyanis fontos a színészkedés, a jótékonykodás, ám a legfontosabb a családja. Márpedig a hálaadást feleségével, Genával, illetve gyermekeikkel és 13 unokájukkal tölti.

Erős baptista gyökerekkel rendelkezik, Magyarországon pedig imádják az emberek, ezért kerestük meg, sőt még prédikál is. Készséges volt, örült a felkérésnek. Tudja, mennyire szeretik Magyarországon, és a feleségén keresztül pedig azt üzente, nagyon várja már, hogy hazánkba érkezzen

– tette hozzá Szenczy Sándor.

Ez is érdekelhet

képcím

"Az utasok sikoltozva kértek segítséget" - megszólalt a hajnali...

képcím

Kiadták a figyelmeztetést: dörgedelmes éjszakai viharok és...

képcím

Christian Eriksennek ilyen szép családja van