Brutális csekket kapott a Díjbeszedőtől Szilágyi István özvegye

Startlap - Startlap
A Szilágyi család már a tragédia előtt is szenvedett a nehéz anyagi körülményektől. Bulvárösszefoglaló.

Brutális csekket kapott a Díjbeszedőtől Szilágyi István özvegye

Egymás után kapja a csekkeket az évek alatt felhalmozott adósságok követelőitől Szilágyi István özvegye. A Díjbeszedő által most követelt összeg azonban megdöbbentő. A részleteket itt találod.

Kiderült, mire költi a 15 millió forintos nyereményét az Exatlon Hungary férfi győztese

A női győztes után férfi győztest is avattak az Exatlon Hungary-ben. A 15 milliós nyereményt Böjte Dávid vihette haza a döntőben. Dave elárulta, mihez kezd a pénzzel, és azt is, hogy visszatér-e a szakmájához. Részletek.

Csodakertet épített Farkasházi Réka

Farkasházi Réka és családja két éve költözött el Budapest belvárosából egy kertesházba. A színésznő csodakertje történetéről és a karantén idején megélt mindennapjairól is mesélt a lenti videóban.

67 évvel ezelőtt, ezen a napon koronázták meg Erzsébetet

Fotó: Geoff Pugh – WPA Pool /Getty Images

Ha érdekel, hogy emlékezett meg erről a napról a brit királyi család hivatalos Instagramja, ide kattints.

Koronavírus: Barta Sylvia már a felépülésről beszél

A TV2 időjárás-jelentője májusban állt újra munkába, miután végre kigyógyult a koronavírusból, amit először ő, majd családja kapott el. De ez még nem jelenti azt, hogy visszanyerte régi önmagát. Barta Sylvia ebben a cikkben elmondja, mi vár rá a következő hetekben.

Klasszikus nevet kapott Tokár Tamásék kisfia, Dóri közölte az örömhírt

Tokár Tamás és Kovács Dorottya esküvője nyáron volt és már akkor arról beszéltek, hogy nagyon szeretnék, ha mihamarabb bővülne a család. A kívánságuk valóra vált, január elején jelentették be, hogy hamarosan bővül a család. Azóta eltelt pár hónap, Dóri pocakja már óriási és hamarosan megszületik a pici. Mint kiderült, fiút várnak, és most azt is elárulták, hogy hívják majd a gyereküket. Ha érdekel, erre a linkre kattints.

George Clooney szerint a rasszizmus az igazi világjárvány, és még mindig nincs rá vakcinánk

Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images

George Cooney hosszú véleménycikket írt a Daily Beastre a rendőri túlkapás nyomán megölt George Floyd halála, és az azt követő, egyre dühödtebb tüntetések kapcsán, melyben Floyd halálát egyértelmű gyilkosságnak, a rasszizmust világjárványnak nevezi. Ha érdekel, milyen megoldást javasol a problémára a világsztár, ebből a cikkből megtudhatod.

Emilio felesége jobban örül egy konyhai robotgépnek, mint egy ékszernek

Jellinek Tina rajong a sütés-főzésért, így nem csoda, hogy a legjobban annak örül, ha konyhai gépet kap ajándékba. Ebben a cikkben mesél a szenvedélyéről.

 

Suzy egy évnyi harc és üzengetés után végre talpra állt – új dalokon dolgozik

Hónapokig Suzy és Jolly válásáról írtak a bulvárlapok, a mulatós sztárpár legutóbb márciusban esett egymásnak a gyerekük miatt. Az énekesnő úgy érzi, bár egy évbe telt, de végre talpra állt és túltette magát a történteken. A lenti cikkben ő maga mondja el, hogyan változott meg az élete.

Tatár Csilla másfél hónapja szült, de máris edzőcipőt húzott

Tatár Csilla próbál újra formába lendülni, és megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól. Innen megtudhatod, hogyan.

Ez is érdekelhet

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...

képcím

Schobert Lara megmutatta, kivel jár

képcím

Kitalálod, hol találhatók ezek a világhírű nevezetességek?...