Brutális autóbalesetet szenvedett VV Lóránd 21 éves szerelme, az orvosok szerint Dóri sosem épül fel

Startlap - Startlap
A lány a temetőbe vitt virágot, amikor az eset történt. Esélye sem volt megúszni a szerencsétlenséget, és még beszélni sem fog tudni majd, ha egyáltalán életben marad. Bulvárösszefoglaló.

Brutális autóbalesetet szenvedett VV Lóránd 21 éves szerelme, az orvosok szerint Dóri sosem épül fel

ValóVilág nyolcadik szériájában felbukkant Csodó Lóránd  barátnője a múlt hétvégén a temetőbe vitt virágot, amikor az eset történt. Dóri szörnyű sérüléseket szenvedett, gyakorlatilag esélye sem volt megúszni a szerencsétlenséget, és még beszélni sem fog tudni majd, ha egyáltalán életben marad. A tragédia körülményeiről ebben a cikkben nyilatkozik VV Lóri.

Dér Heni terhes, és ezúttal minden rendben van a magzattal

Az énekesnő nyár végén tudta meg a remek hírt, a korábbi méhen kívüli terhessége miatt először el sem akarta hinni. A babavárás tényére külünleges körülmények között jött rá. A témáról a Story magazinnal beszélgetett, erre a linkre kattintva beleolvashatsz az interjúba.

DWTS: Egy kulcsfigura távozik a műsorból, Gabriella Spanic családjában újabb tragédia történhet

A venezuelai származású színésznő családjáról édesanyja halála után újabb súlyos dolog derült ki: Gabriella Spanic édesapja haldoklik. A férfi betegséről az azóta elhunyt felesége beszél ebben a cikkben.

A sajtóhírek szerint több párosnak konfliktusai támadtak a táncos műsor egyik fontos szereplőjével, ezért a TV2 felmondott a stábtagnak. Kiről van szó, és mi áll a döntés hátterében? Erről szól ez a cikk.

Galambos Lajos: Beolvasztatta a feleségem a jegygyűrűket

Forrás: YouTube/LifeTV

Miután a trombitás pár hete Hajdú Péternek a házassága kapcsán arról vallott, hogy lelkileg magányosnak érzi magát, most a Borsnak elárulta, miért nem láthatunk már egy ideje jegygyűrűt az ujján. Videó és további részletek itt.

Kandász Andrea 21 kilót fogyott négy hónap alatt

Kandász a Mokka kamerái előtt mesélte el, mi volt az “utolsó csepp” a pohárban, ami miatt fogyókúrába kezdett. A műsorvezető esete érdekes, ugyanis különösebb megpróbáltatások nélkül sikerült elérnie a súlyvesztést. Ha érdekel, hogyan történt mindez, akkor kattints ide.

Házasodna a gazda: Egy gazda és egy női versenyző is kiszállt a műsorból

Roland gazda nagyon akarhatta a szerelmet, de kicsit benézte a dolgokat, ugyanis míg ő külön engedéllyel az előzetesen megbeszéltekhez képest több potenciális barátnővel indította a műsort, az egyik lány máris közölte, hogy inkább kiszáll a versenyből. Kíváncsi vagy, mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Nem ő az egyetlen, aki távozik a Házasodna a gazda játékosai közül: István gazda úgy döntött, felhagy a randizással, és nagyon elszomorodott. A helyzet kissé kínos, ugyanis Margit mindeközben szerelemre lobbant István gazda iránt. Ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe, ahol István gazda és Margit is feltárja érzelmeit.

Hajdú Steve-nek volt egy annyira ciki ügye Vujity Tvrtkóval, ami miatt végül a dohányzásról is leszokott

Hajdú Steve a kocsiban cigizett egyszer, amikor arra járt Vujity Tvrtko, és egy meglepő, egyben roppant kínos fordulat történt. A színész annyira elszégyellte magát, hogy örökre letette a cigarettát. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor itt folytasd az olvasást.

“Ezen az esküvőn a vőlegény is annyi könnyet hullatott, mint a menyasszony” – Suhajda Dániel feleségül vette szerelmét

Ritkán látni férjet olyan érzelmesen nyilatkozni a házasságkötéséről, ahogy azt Suhajda Roland tette. A Jóban Rosszban színésze elmondásai alapján a nagy eseményen gyakorlatilag mindenki, még a násznép is bőgött, és mivel egy exkluzív fotót is mellékelt az esküvőről, azt is megnézhettük, milyen csodásan festettek az arával a ceremónián. Íme a fotó és Suhajda lelkes beszámolója a könnyekről.

Gyermeket vár Martinovics Dorina

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Radnóti Színház művésznőjének várandósságáról a teátrum honlapján számoltak be. Bővebben.

Nádai Anikó és Weisz Fanni egymás exeivel járnak

A siket modell és férje válását követően Nádai Hajmásy Péterrel, Weisz Bókay Gergővel jött összeRészletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Panelban él Joshi Bharat