Kiemelt Hírek 2021. február 01.

Bors: Szabó Zsófi marad a törökbálinti luxusházban, de komoly hitel van az ingatlanon

bubba Kiemelt Hírek 2021. február 01.
Szabó Zsófi pénteken jelentette be, hogy szakítottak férjével, a napilap máris több részletet kiderített a válás financiális oldaláról. Bulvárösszefoglaló.

Bors: Szabó Zsófi marad a törökbálinti luxusházban, de komoly hitel van az ingatlanon

Szabó Zsófi pénteken jelentette be, hogy szakítottak férjével, a napilap máris több részletet kiderített a válás financiális oldaláról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Veréb Tamás teljesen kiakadt, miután azonnal kiesett A Dalból: “Ezzel a lehetőséggel nem számoltam”

A Barátok köztből távozó Veréb Tamás annyira biztos volt a dolgában, amikor a saját maga által írt és hangszerelt Miénk volt a Világ című dalával elindult, hogy most “értetlenül áll” a zsűri döntése előtt. Csalódott posztja ebben a cikkben olvasható.

Hosszú Katinka új posztjával csúnyán magára haragította a kommentelőket

Az alapvetően általános, nagy népszerűségnek örvendő úszónő az Egyesült Arab Emírségekben van éppen edzőtáborban. Innen tette közzé a képsort, amellyel durva indulatokat korbácsolt fel. Fotók és további részletek itt.

Márton Anita közös kórházi szelfin mutatta meg újszülött lányát

Az olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok súlylökő vasárnap délután adott életet gyermekének. Márton a pici nevét, valamint a szokásos paramétereket is elárulta – jó nagy babáról van szó. Bővebben.

Egész Magyarország értesült Szabó Zsófi válásáról, Garami Gábort kivéve, aki bement a Reggelibe párkapcsolati tanácsokat osztani

A rádióst alapvetően azért hívták meg az RTL Klub reggeli műsorába, hogy árulja el, miért nincsen senkije 52 évesen. Garami komoly filozofálgatásba kezdett a párkapcsolati “önismereti iskoláról”, több mondatát a válófélben lévő Szabó Zsófihoz címezve, akinek lefagyott az arcaVideó.

A nagymama leleplezte Beyonce kilencéves kislánya különleges tehetségét: Blue Ivy úgy sminkel, ahogy a legtöbb nő sosem fog

Fotó: Kevin Winter/PW18/Getty Images for Parkwood Entertainment

Jay-Z és Beyoncé elsőszülöttjét már sokan ismerhetik, mióta zenei tehetségét már díjjal is honorálták. Blue Ivy újabb szuperképességét nagymamája, Tina Knowles tárta a világ elé, ugyanis Ivy készíti a sminkjeit. Fotó.

Interjú Gyuricza Dórával: “Először apukámtól kérte meg a kezem, igazi úriember volt”

Rácz Jenő és Gyuricza  A Konyhafőnökben ismerte meg egymást, amit tavaly augusztusban lánykérés követett. A babaprojektbe még nem vágtak bele, de a séf már “utánanézett mindennek”. Részben Gyuricza tanulmányai miatt nem sietnek, aki jelenleg a női nemiszervről szóló videóval elhíresült PollynPikto YouTube-csatornát vezeti, de már nagy tervei vannak a médiában. Erre a linkre kattintva egy interjút találsz Gyuricza Dórával, amelyben Rácz Jenő romanikus oldalán és kapcsolatuk hajnalán túl munkáról, vegetáriánus étrendjéről és A Konyhafőnökről is mesél.

Bódi Sylvi legújabb videóján pucéran fürdik a hóban

Nehéz az ember lányának a dolga karanténban, télen influenszerként: vetkőzni kéne, de vajon mi legyen az apropó? Vasvári Vivien után, aki szimplán kiült a hólepte medencepartra egy szál bikiniben, szerencsére Bódi Sylvi is megtalálta a megoldást a nagy dilemmára, a képaláírás tanúsága szerint az egészség jegyében merült bele a fagyott csapadékba. A felvétel ide kattintva nézegethető.

Lovasi András bocsánatot kért, és elfogadja a bíróság ítéletét

Lezárulni látszik a jogi procedúra a Lovasi által 2019 májusában okozott autóbaleset ügyében, amelynek következtében egy rendőr maradandó fogyatékosságot szenvedett. A zenész közösségi oldalán megosztott írásában bejelentést tett a büntetőüggyel kapcsolatban, valamint összefoglalta a történteket. Ha kíváncsi vagy a szövegre, akkor itt folytasd az olvasást.

Sofia Vergara elővette egy bikinis fotóját a régi időkből

Fotó: Dan MacMedan/WireImage

Nem mintha különösebb kétségeink lettek voltak azt illetően, hogy a Modern család színésznője már akkor is a legszebbek egyike lehetett, amikor nem számított a középkorúak közé, de Vergara sokéves, fürdőruhás fényképei talán felül is múlták várakozásainkat. Íme.

Keresés az oldalon