Borbély Alexandra gyereket akar, de félre kell tennie a vágyait - elárulta, miért

A tehetséges színésznőnek ki kell használnia a lehetőségeit, még akkor is, ha egész másra áhítozik.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-12 10:21

Fotó: Instagram

Borbély Alexandra – aki tavaly nyerte meg az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért – és párja, Nagy Ervin magánéletükről vallottak a Spektrum Home Testbeszéd című műsorában – írja a Blikk. A színésznő elárulta, hogy számára a legfontosabb dolog a család, azonban hiába vágyik gyermekre, egyelőre nem foglalkozhat az anyasággal.

Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amit meg kell ülni. Kaptam sok ajánlatot, külföldről is, ezért most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom

– fogalmazott a 32 éves színésznő, aki arról is mesélt, mennyire nehezére esik határozott nőnek lenni. Azt mondja, hiába igyekszik, “az ártatlan kislány mindig győz”. 

Bizonyos szempontból védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendszere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltalanodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul. Persze, megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, avagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye

– fejtette ki Nagy Ervin. Borbély úgy véli, érzékeny oldalán is segítene a gyermekvállalás:

Azt gondolom, ha gyerekem lesz, nem lesz annyi időm és gondolatom, ami magam körül forog, és akkor majd nem leszek ilyen gyermeklelkű.