Borbély Alexandra gyereket akar, de félre kell tennie a vágyait - elárulta, miért

Startlap - Startlap
A tehetséges színésznőnek ki kell használnia a lehetőségeit, még akkor is, ha egész másra áhítozik.

Borbély Alexandra – aki tavaly nyerte meg az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért – és párja, Nagy Ervin magánéletükről vallottak a Spektrum Home Testbeszéd című műsorában – írja a Blikk. A színésznő elárulta, hogy számára a legfontosabb dolog a család, azonban hiába vágyik gyermekre, egyelőre nem foglalkozhat az anyasággal.

Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amit meg kell ülni. Kaptam sok ajánlatot, külföldről is, ezért most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom

– fogalmazott a 32 éves színésznő, aki arról is mesélt, mennyire nehezére esik határozott nőnek lenni. Azt mondja, hiába igyekszik, “az ártatlan kislány mindig győz”. 

Bizonyos szempontból védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendszere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltalanodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul. Persze, megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, avagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye

– fejtette ki Nagy Ervin. Borbély úgy véli, érzékeny oldalán is segítene a gyermekvállalás:

Azt gondolom, ha gyerekem lesz, nem lesz annyi időm és gondolatom, ami magam körül forog, és akkor majd nem leszek ilyen gyermeklelkű.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

képcím

Csuti elmondta, szerinte milyen válás várható