Bokros Lajos szerint már az államcsőd réme fenyegeti Magyarországot

Startlap - Startlap
Az egykori pénzügyminiszter szerint a kormány látszatintézkedésekkel igyekszik a válságot kezelni. Délelőtti összefoglaló.

Bokros Lajos: Az államcsőd réme fenyeget

Megkapta Magyarország a világ egyik legjobb fegyverét, de ez még csak a kezdet

Túlzás nélkül ezzel a világ egyik legjobb önjáró tüzérségi rendszerét kapják meg a magyar katonák, az északkeleti határ túloldalán éppen ódákat zengenek az ukrán katonák az eszköz képességeiről. Mutatjuk, miről is van szó. 

Lett még egy Velencei-tó Magyarországon

Magyarországon jelenleg két Velencei-tó is van: a különbség írásban mindösszesen egy kötőjel. Mutatjuk is, merre van a második. 

Leállt a műtétek egy része Orosházán

Fotó: Getty Images

Az orosházi traumatológián július óta nem végeznek több napos kórházi ellátást igénylő baleseti sebészeti műtéteket.  A miértre ez a cikk keresi a választ. 

Ilyet sem hallottunk még idáig: túl lassú sétálásért bírságolták meg a katatüntetés egyik résztvevőjét

A forgalomlassító akció keretein belül amikor a társaival átkeltek a zebrán, a lámpa már pirosra váltott, így az autók csak később tudtak elindulni. Ekkor igazoltatták őket a rendőrök, majd pár perccel később visszamentek és közölték, feljelentést tettek. A büntetés összegére errefelé lehet rácsodálkozni

Szeptembertől folytatják a sztrájkot a tanárok

Elfogyott a pedagógusok türelme, nem tudnak tovább várni arra, hogy a kormány beváltsa a bérrendezésre vonatkozó ígéreteit. Részletek.

Már az űrből látszik mekkora aszály sújtotta Magyarországot

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a napokban közölte, hogy 1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl hazánk, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik. Hogy ez mekkora aszályt idézett elő hazánk területén, az ide kattintva válik igazán látványossá.

Már az első nap kasszasiker lett a Sziget fesztivál

MTI/Balogh Zoltán

Telt házat hozott a Sziget fesztivál szerdai, első napja. Két év után újra beindult Európa egyik legnagyobb könnyűzenei eseménye. Hogy mennyien is voltak kíváncsiak a nyitónapra, az innen azonnal ki fog derülni.

Nyolcmilliárdos kárt okoztak a népkonyhás csalók

Óriási kárt okozott az állami költségvetésnek egy egyházi szervezetek mögé rejtőző bűnbanda.  A filmre illő sztori itt teljesedik ki.

Ez is érdekelhet

képcím

Kézrátételes gyógyítás zajlik az orosházi kórház egyik...

képcím

Itt az első hivatalos fotó Katalinról a műtét óta

képcím

Gulyás Gergelyt megműtötték