Böjte Csaba a felcsúti fociakadémiának kívánt hármat egy angyaltól

A szerzetes a Puskás Akadémia évzáróján szerepelt, és az éjjeli imádsága közben megjelent angyaltól a focisulinak kért három szépet. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-31 18:23

Fotó: MTI/Biró István

Böjte Csaba a felcsúti fociakadémiának kívánt három dolgot egy angyaltól

December közepén a Puskás Akadémia évzáróján Böjte Csaba volt az egyik felszólaló, aki többek között előző esti imádságáról beszélt, amelyben a fociakadémia fontos szerepet kapott, miután megérkezett egy angyal. A Dévai Szent Ferenc Alapítványt vezető szerzetesen kívül Mészáros Lőrinc is beszédet mondott, mint az akadémia kuratóriumának az elnöke. Ha kíváncsi vagy, mi hangzott el, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Gyorsan terjedt a rémhír, de az Emmi szerint nem kell félnetek, jó lesz a színháztörvény

Egyszerre két Magyar Közlöny jelent meg december 30-án éjjel, melyek tartalma nem egyezett, és amelyek alapján gyorsan kipattant a hír, hogy a kormány végül mégis kivérezteti a független színházakat. Időközben az illetékes Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) reagált a hírre. Válaszukat ide kattintva ismerheted meg.

Válaszolt a Heim Pál: okuk volt arra, hogy kifizettessék egy édesapával a kórházban alvást

Pár nappal ezelőtt nagy visszhangot váltott ki az a Facebook-bejegyzés, amelyben egy apuka arról írt, hogy a Heim Pál Gyermekkórházban4500 forintot kellett kifizetnie, hogy bent tölthesse az éjszakát. Az eset miatt felkeresték a kórházat, akik tisztázták a helyzetet.

Év végi nagyinterjú készült Gulyás Gergellyel: “A Fidesz távozása a Néppárt számára a vég kezdete lenne”

A Miniszterelnökséget vezető miniszterrel izgalmas témák kerültek szóba. Gulyás Gergely nyilatkozott OrbánViktorról, az önkormányzati választás fővárosi eredményeiről, a Néppártról, a színházakhelyzetéről, Karácsony Gergelyről, a Borkai-ügyről, Kásler Miklósról, Habony Árpádról, meg egy csomó más dologról.

A kormány az utolsó pillanatban elfogadta a főváros feltételeit: lesz atlétikai vb 2023-ban Budapesten

Fotó: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány elfogadta a fővárosi közgyűlés feltételeit a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezésével kapcsolatban. Részletek itt.

Meggyilkolt nő holttestére bukkantak Oroszlányban szilveszter reggel

A bűnügy körülményeiről itt tájékozódhatsz.

A minimálbérrel együtt a gyed összege is nő januártól

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden közölte a január 1-jétől érvényes gyermekgondozási díj (gyed) maximális összegét. A diplomás gyed összege is emelkedik, valamint bővül a jogosultak köre. Pontos számok és további részletek itt találhatók.

Meglepő dolgot kért egy nő Rákosmentén a tűzoltóktól

Az eset hétfő délután történt. A katasztrófavédelem a Facebook-oldalán számolt be a történekről egy fényképes posztban, amelyet erre a linkre kattintva találsz.

Verebes István önkritikát gyakorolt, Cicciolina vörös mellekkel akciózott, Gorbacsov megértő volt, Grósz Károlyt szexklubba küldték: így telt a szilveszter 1989-ben

Az 1989-es év mérföldkő volt a magyar történelemben, ezért ebben a cikkben annak jártak utána, milyen volt a rendszerváltás utáni első szilveszteri műsor, amit a Magyar Rádió és a Televízió szolgáltatott. 

Durva videót készítettek az ausztrál tűzoltók az október óta pusztító erdőtűz közepéből

Fotó: David Gray/Getty Images

Eddig kilenc ember halt meg az Ausztrália keleti részén tomboló bozót- és erdőtüzekben, köztük két tűzoltó. A mindent felemésztő lángokról testközelben készített félelmetes felvételt ebben a cikkben nézheted meg.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu11 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu18 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája