Bodrogi Gyula megmutatta 16 éves unokáját

Startlap - Startlap
A 16 éves Enikőből nagyon szép lány lett, és ugyan nem színésznek, de nagyapjához hasonlóan művészi pályára készül. Bulvárösszefoglaló.

Bodrogi Gyula megmutatta 16 éves unokáját

A 86 éves Kossuth-díjas színművész 16 éves unokája, Enikő szintén művészi pályára készül, de nem színészi karrierre vágyik. További információk és fotók itt találhatók.

Megérkezett Budapestre Gábor Zsazsa özvegye, hogy eltemesse feleségét

Frédéric von Anhalt hercegnek a magyar fővárosba kell költöznie ahhoz, hogy teljesíthesse felesége végakaratát.

A holland királyi családhoz még nem fújt be eléggé a modern kor szele: megmagyarázhatatlanul makulátlan képeken integetnek az alattvalóiknak

Sok, de mégis láthatatlan smink, nyakig felgombolt pasztell ruhák, és még a háttér is annyira életszerűtlen, mintha műanyagból fröccsöntötték volna a növényzetet: nagyjából ezt lehet elmondani Vilmos Sándor holland király, Máxima holland királyné és három gyerekük, Katalin Amália, Alexia és Ariane hercegnő legújabb képeiről. Talán a mozdulataik enyhe esetlensége árulja el róluk azt, hogy nem egy ruhakatalógushoz készítették a felvételeket. A fotókért kattints ide.

További fényképek, de egy másik királyi család háza tájáról: újabb fotók láttak napvilágot Beatrix hercegné titkos múlt heti esküvőjéről. A szexbotrányaival reflektorfénybe kerülő András yorki herceg lánya a hétvégén családi körben fogadott örök hűséget Edoardo Mapelli Mozzinak. Íme mindez képekben.

Berki Renátát 2,2 millióra büntette a Gazdasági Versenyhivatal

Berki Krisztián felesége “bújtatott reklámozás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlata” miatt járt pórul. Ebben a cikkben erről, valamint arról is olvashatsz, mennyit keresett Berkiné az elmúlt években cégével.

Gyönyörű képek jelentek meg a fehérneműbe bújt Palvin Barbaráról 

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images for L’Oreal Paris

A Victoria’s Secret igézően szép magyar arca a márka új kampányához pózolt. A végeredményt itt lehet nézegetni.

Nem fogod kitalálni, milyen szerepben tér vissza a tévézéshez a Barátok közt egykori Berényi Ákosa 

Somorjai Tibor 1998-tól 2001-ig játszotta az RTL Klub napi sorozatában Berényi Claudia fiát, majd pár évvel később a Jóban-rosszban néhány epizódjában is feltűnt. Karrierje sosem távolodott el túlzottan a televízió világától, és most Hajdú Pétertől kapott egy új feladatot. Ha érdekel, miről van szó, akkor kattints ide.

Nem ez az egyetlen tévés hírünk a mai napra, ugyanis Árpa Attila újból a képernyőre kerül, egy olyan produkcióval, ami igazán illik hozzá. Ebből a cikkből megtudhatod, miről van szó.

Kiderült, milyen büntetéssel sújthatja a bíróság Hopp Csillát

L.L. Junior volt feleségét közös fiuk, Dávidka tavaly nyári halálos balesete miatt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. L.L. Junior ügyvédje elárulta, mi lehet az ügy legvalószínűbb végkimenetele.

Magyar filmesek taroltak Bollywoodban

Goztola Kristina és Halmi Péter Le Collier (A nyaklánc) című kisjátékfilmjét januárban forgatták Párizsban. A francia-magyar kooprodukcióban készült misztikus dráma, amelyben Monica Bellucci unokahúga is szerepet kapott, nem is egy fontos díjat nyert a világ egyik legnagyobb filmfesztiválján, a mumbai az Indo-Global International Film Festivalon. Kattints ide, és nézz bele a filmbe.

Még Chrissy Teigentől se vártuk, hogy műtét közben készült fotókat mutogasson mellplasztikájáról, de mégis ez történt

Fotó: Andrew Goodman/Getty Images for Celebrity Fight Night

John Legend felesége híres őszinte posztjairól, rendszeresen büszkén mutogatja élete kevésbé fényes, ugyanakkor vicces pillanatait, és kicsit sem érdekli, hogy már nem olyan sovány, mint kezdő modellként. Ennek jegyében a mellimplantátuma eltávolításáról is lelkesen posztolgatott, de több kommentelő mégsem hitte el, hogy megtörtént a műtét. Teigen pedig nem csak a hegeit, de konkrétan az operációt is feltárta a képeken. Íme.

Elhunyt Viktor Csizsikov, a moszkvai olimpia Misa mackójának megalkotója

Éppen az 1980-as moszkvai olimpia nyitányának 40. évfordulóján, 84 éves korában elhunyt Viktor Csizsikov képzőművész, aki az olimpia kabalafigurát, Misa mackót megrajzolta. Misa mackó szokatlan sikernek örvendett, amit Csizsikov érdekesen indokolt. Misáról, valamint a rajzolója életéről és távozásáról itt írnak bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Kitalálod, melyik budapesti kerületben járunk? Kvíz a...

képcím

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: „Vettünk egy családi házat,...

képcím

Zámbó Árpy megmutatta szinte sosem látott lányát