Bodrogi Gyula az intenzíven fekszik

Startlap - Startlap
Merkely Béla küldött érte hajnalban mentőt, de Bodrogi nincs életveszélyben. Bulvárösszefoglaló.

Bodrogi Gyula az intenzíven fekszik

A Kossuth-díjas színművészért Merkely Béla küldött mentőt, miután hajnalban fulladni kezdett. Bodrogi Gyula állapotáról élettársa nyilatkozott. Részletek.

Jakupcseket 4 év után kirakták ATV-ről, nem teljesítette az elvárásokat

Először az emberi történetekkel foglalkozó Jakupcsek Plusz, majd ezt követően a Jakupcsek Night című műsorával szerepelt. A hírről és a döntés okairól a műsorvezető és a csatorna egyaránt megszólalt. Bővebben.

Gyuricza Dóra elárulta, hogyan fogyott 11 kilót 1,5 hónap alatt

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla április 14-én jött világra. A friss anyuka pedig máris több mint 10 kilótól szabadult meg. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Gábor Zsazsa özvegye magyar örököst keres, kitagadta fogadott fiát

Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé

– közölte a 78 éves Frédéric von Anhalt, miután alig néhány hónapja, tavaly decemberben fogadta örökbe az 1994-es születésű, német származású Kevint. Gábor Zsazsa özvegye komoly személyes tapasztalatokkal rendelkezik az adoptálás másik oldaláról: jó pénzért, önmaga adoptáltatásával tett szert nemesi címre. Von Anhalt különös családi problémáiról és magyarországi terveiről itt írnak

Megindultak a találgatások Tom Hanks látványos lesoványodása miatt

A hollywoodi színészóriás életében több tíz kilók jöttek mentek, amikor egyes szerepek miatt változtatnia kellett testalkatán. A 65 éves Hanks ugyanakkor korábban úgy nyilatkozott, ilyesmire a továbbiakban már nem vállalkozna. Tom Hanks az Elvis-film cannes-i premierjén jelent meg, ahol több témát szolgáltatott külsejével, mint a mozifilm. Bővebben.

Letartóztatták Erzsébet királynő testőrségének hat tagját

Andrew Winning-WPA Pool/Getty Images

Az ír gárda hat, szolgálatban lévő tagját, illetve a Coldstream Guardsman egyik veteránját három dologgal is vádolják, méghozzá elég súlyos ügyekkel. További információkért katt ide.

Tóth Andi 8 év után szülővárosában koncertezhetett, de nagyon szégyelli, ami történt

Újabb eset, amikor a hangosítás tönkretett egy eseményt, Tóth Andi legalábbis azt mondja, ezért lett “ótvar” a fellépés. Az énekesnő káromkodásokkal tarkított, sűrű bocsánatkérést intézett rajongóihoz. Részletek.

Növényi Norbert három éve nem látta a fiát: “Mikor elment, 19 éves volt, most már 22”

Az olimpiai bajnok birkózó és a ketrecharcos fia hamarosan ismét találkozhatnak, amikor a fiú tíz napra Magyarországra látogat. Arról, miért kellett erre három évet várniuk, erre a linkre kattintva olvashatsz.

Csobot Adél ismét filmszerepet kapott

A Dobó Kata nagyjátékfilmjében főszerepet játszó Csobot ezúttal egy fiatal, kevéssé ismert magyar rendező különleges alkotásában mutathatja meg magát. Csobot Adél már a forgatáson készült fotókkal jelentkezett. Íme.

Meghalt Ray Liotta, Robert De Niro és Martin Scorsese szomorúan búcsúzik

Sylvain Gaboury/FilmMagic

A Nagymenők vagy a Baseball álmok egykori színészét álmában érte a halál. Ray Liotta karrierjéről és halálának körülményeiről itt írnak, ebből a cikkből pedig megtudhatod, hogyan reagáltak a tragikus hírre kollégái.

(Címlapkép: MTI/Mohai Balázs)

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...