Kiemelt Hírek 2019. április 18.

Bödőcs: Lőrinc Mr. Bean tudatalattijával van egy szinten szellemileg

Startlap Kiemelt Hírek 2019. április 18.
Egymilliós fizetéssel is vadászni kell a balatoni vendéglátósokat, radikálisan átalakul a jogsi és a személyi, Pilhál Tamás bocsánatot kért Nagy Blankától a szoknya alá fotózásért. Többek között ezekről olvashatsz reggeli hírösszefoglalónkban.

Bödőcs Tibor: Lőrinc Mr. Bean tudatalattijával van egy szinten szellemileg, és lassan Bill Gatesszel anyagilag. Keresztényileg sajnálom is őt.

Bödőcs Tibor új tévéműsora apropóján interjút adott, amelyben egy csomó érdekes dolgot mondott a rádióról, esetleges politikai karrierjéről, és más egyebekről, szokása szerint roppant frappáns megfogalmazásban. A beszélgetés szövegéért ide kattins, érdemes!

“Ha minden kötél szakad beállok én ágyat húzni, vagy lehúzom a rolót július közepén”

A balatoni szállásasadók bevétele nő, igaz, sokat kell ezért küzdeni: szinte képtelenség alkalmazottakat találni a szezonra. Ugyanez vonatkozik az éttermekre is, ahová már egyre komolyabb fizetésekkel csábítanák az embereket.

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

Ha érdekel, mekkorák a balatoni bérek, és mit mesélnek a vendéglátósok a munkaerőhiányról, ide kattints.

Nagy változások jöhetnek a személyi adataink tárolásában

A tegnapi Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint alaposan átalakulhat  a házasságkötést és az elhalálozást követő ügyintézés, valamint a vezetői engedély és a személyi igazolvány. A tervek szerint a személyik egy teljesen új funkciót is kapnának, a jogosítván pedig még ennél is jobban megváltozik. Ebben a cikkben elolvashatod, milyenek lesznek az új okmányok, és hogyan módosul az ügyintézés.

Elképesztően sok pénzbe fog kerülni és nagyon sokáig fog tartani, amig újjáépítik a Notre-Dame-ot

Fotó: Chesnot/Getty Images

A híradásokkal ellentétben nem igaz, hogy szerkezetileg épen maradt a hétfő este lángra kapott párizsi székesegyház épülete. Minderről Mezős Tamás műemléki szakmérnök beszélt, aki azt is elmondta, hogy amennyiben nem sikerül mielőbb megtámasztani a Notre-Dame-ot, akkor egy időjárási esemény még nagyobb katasztrófát okozhat. 

A Pesti Srácok újságírója bocsánatot kért Nagy Blankától a bugyivillantós fénykép miatt

Pilhál Tamás elnézést kért Nagy Blankától, amiért a DK vasárnapi kampánynyitója után egy olyan képett tett fel a 19 éves lányról Facebook-oldalára, amin belátni a szoknyája alá. Pilhál amellett, hogy jelezte, megbánta a dolgot, nem csomagolta selyempapírba mondandóját, és most is leírta véleményét Nagy Blankáról. A bocsánatkérés teljes szövegét ebben a cikkben olvashatod el.

Észak-Korea új típusú taktikai fegyvereit tesztelte 

Fotó: Linh Pham/Getty Images

Egy “különleges módon” irányítható, “nagy erejű robbanófejjel” rendelkező rakétát tesztelt Kim Dzsong Un. 

Drasztikusan visszaesett a frissen végzett határvadászok száma

A tűzoltók és a rendőrség után a határvadászokat is elérte az emberhiány. Ha kíváncsi vagy, pontosan hány ember hiányzik a testületből, vagy esetleg érdekel, miért van szükség külön határvadászok képzésére, akkor ebből a cikkből megtudhatod.

A fóti után a miskolci gyermekvárost is bezárják

Az már biztos, hogy a miskolci gyermekvárost bezáratják, már csak az a kérdés, hogy pontosan mikor. 

A következő napokban napsütés is, felhő is érkezik

Fotó: © Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images

Kellemes tavaszi kirándulóidő vár ránk ma, pénteken és a hosszú hétvégén, de lesz, amikor esőt is kapunk a nyakunkba. A részletes időjárás-előrejelzést ide kattinva olvashatod el.

Keresés az oldalon