Bochkor Gáborban egy világ omlott össze, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Leginkább közös lányuk, Nóri miatt szenved a műsorvezető.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-11 12:24

MTI Fotó: Beliczay László

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor három hónappal ezelőtt teljes titokban szakítottak egymással, több mint 10 év után. A Story magazin értesülései szerint a rádióst nagyon megviselték a történtek.

Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor

– fogalmazott a páros egyik ismerőse, aki szerint már régóta se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, és a szakításról csak a hozzájuk legközelebb álló emberek értesültek. Bochkor és Várkonyi viszonya annak idején nehezen indult, és később is gyakran összevesztek, de végül mindig kibékültek egymással.

Nagyon sokan le akartak beszélni engem erről a szerelemről! Ijesztgettek, hogy a Bochkornak ennyi, meg annyi nője volt, én pedig beállok a sorba. (…) Amikor összekerültünk, nagyon rossz idegállapotban voltunk mindketten. Találkozott két öntudatos, akaratos ember, ráadásul én egy rossz válás kellős közepén jártam. Nagyon akartuk a másikat, de a sok vihar közepette egy ideig úgy tűnt, mi soha nem csiszolódunk egymáshoz. Ráadásul terhes lettem, pedig akkor még nem is gondoltunk gyerekre

– fejtette ki a lapnak Várkonyi Andrea 7 évvel ezelőtt. A szakítás óta már mindketten találtak új párt: Várkonyi egy tévés kollégájával, Bochkor pedig egy nála jóval fiatalabb lánnyal randizik.

 

Mai nap hírei

Belehúztunk az oltakozásba! 114 ezer ember kapott oltást egy nap alatt Magyarországon

biztositomagazin.hu6 órája

Egy négyzetméterről 200 kilogramm uborka? Bizony lehetséges!

agroinform.hu6 órája

Továbbra is magas az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu7 órája

Mi lesz veled, M0 körgyűrű?

autonavigator.hu10 órája

Forradalmasíthatja a közlekedést egy üzemanyag, amely igazán csak most kezdett el terjedni

novekedes.hu11 órája

5 dolog, amit soha NE kérj egy pasitól

she.life.hu11 órája

5 cipőfazon, ami 2021-ben már nem számít divatosnak

joy.hu13 órája

A nők egyik kedvenc ruhadarabja, a férfiakat viszont a hideg rázza tőle

femcafe.hu19 órája