Bochkor Gáborban egy világ omlott össze, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Leginkább közös lányuk, Nóri miatt szenved a műsorvezető.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-11 12:24

MTI Fotó: Beliczay László

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor három hónappal ezelőtt teljes titokban szakítottak egymással, több mint 10 év után. A Story magazin értesülései szerint a rádióst nagyon megviselték a történtek.

Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor

– fogalmazott a páros egyik ismerőse, aki szerint már régóta se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, és a szakításról csak a hozzájuk legközelebb álló emberek értesültek. Bochkor és Várkonyi viszonya annak idején nehezen indult, és később is gyakran összevesztek, de végül mindig kibékültek egymással.

Nagyon sokan le akartak beszélni engem erről a szerelemről! Ijesztgettek, hogy a Bochkornak ennyi, meg annyi nője volt, én pedig beállok a sorba. (…) Amikor összekerültünk, nagyon rossz idegállapotban voltunk mindketten. Találkozott két öntudatos, akaratos ember, ráadásul én egy rossz válás kellős közepén jártam. Nagyon akartuk a másikat, de a sok vihar közepette egy ideig úgy tűnt, mi soha nem csiszolódunk egymáshoz. Ráadásul terhes lettem, pedig akkor még nem is gondoltunk gyerekre

– fejtette ki a lapnak Várkonyi Andrea 7 évvel ezelőtt. A szakítás óta már mindketten találtak új párt: Várkonyi egy tévés kollégájával, Bochkor pedig egy nála jóval fiatalabb lánnyal randizik.

 

Mai nap hírei

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu8 órája

Menet közben esett darabjaira az új traktor

agroinform.hu10 órája

Ezt okozza aha túl kevés a pajzsmirigy hormon

napidoktor.hu12 órája

Már költözik a honvédség a Központi Raktárba

transpack.hu14 órája

Kelet-európai rabszolgáktól erős a német húsipar

agraragazat.hu14 órája

Menczer: Senki nem tiltja, hogy olyan gyártókkal tárgyaljunk, akikkel Brüsszel nem

168ora.hu16 órája

Donald Trump azért még utoljára odaszúrt egy nagyot a Huawei-nek

gsmring.hu16 órája

Hó és jég a Szahara kapujában - havazott a sivatagban

koponyeg.hu18 órája