Hivatalos: Pálffy Istvánt máris kirúgták az HírTV-től

Startlap - Startlap
Mindössze egy nappal az új műsora indulása után.

Rövidre sikerült Pálffy István pályafutása a HírTV-nél, a Blikk ugyanis úgy értesült, hogy a műsorvezetőt azonnali hatállyal menesztették a csatornától.

A lap információi szerint kedd délután összehívtak egy szerkesztőségi értekezletet, amelyen a kollégákkal is közölték a hírt, és úgy tudják, a Napi Aktuális műsorvezetője M. Dobos Marianne lesz Pálffy helyett.

Pálffy István 13 év kihagyás után tért vissza műsorvezetőként a HírTV Napi Aktuális című műsorában, és a volt KDNP-s parlamenti képviselő rögtön az első munkanapján a pedofilok kapcsán tett meglehetősen furcsa kijelentéseket. Egészen pontosan azt mondta: “bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké.”

Frissítés: 

 A Hír TV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett – olvasható a csatorna hivatalos közleményében.

Megerősítették: a Hír TV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Ez is érdekelhet

képcím

Pálffy István elárulta, mennyi volt valójában a fizetése a Hír...

képcím

DK: A miniszterelnök és a miniszterek fizetésének emelése nem...

képcím

Osvárt Andrea elárulta, hogyan hódította meg új párja