Blikk: Orbán Viktor óévbúcsúztató dalában több magyar sztár is énekel

Startlap - Startlap
A magyar miniszterelnök egy zenés videómontázzsal búcsúzott 2021-től. Heti bulvárösszefoglaló.

Blikk: Orbán Viktor óévbúcsúztató dalában több magyar sztár is énekel

A magyar miniszterelnök egy zenés videómontázzsal búcsúzott 2021-től, amely természetesen az elejétől a végéig róla szólt. Ennek aláfestéséhez a kormány épp futó szlogenjét a “Magyarország előre megy, nem hátra” szöveget vették alapul azok az ismert énekesek, akik a felvétel alatt futó dalt énekelték. Hogy kik is ők, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

ByeAlex most végre megmutatta barátnőjét

Az énekes magánéletéről viszonylag keveset tudni, bár az utóbbi időszakban többször felbukkant a képein egy fiatal lány. Most végre többet lehet látni belőle. Íme. 

Az RTL Klub nézőinek az SMA-s Zente szülei üzentek újév alkalmából

A csatornánál évek óta szokás az újévi üzenet, amelyet most a gerincvelői izomsorvadással diagnosztizált Zente édesanyja mondott el. Szavaiba beleszőtte természetesen azt is, hogy miként is telt az elmúlt időszak a kisfiúval. Megható mondatai itt érhetőek el

Damu Roland megtiltotta szüleinek, hogy megjelenjenek a temetésén

Damu Roland unokatestvére fájdalmas részleteket árult el a színész életéről. Kiderült, miért nem vehetnek részt a szülők a temetésen, és az is, hogy Nagy Feró viszont fontos szerepet kap a szertartásonBővebben.

Damu végakarata itt olvasható. 

Galla Miklós végre megkapta a Karinthy-gyűrűt

MTI Fotó: Beliczay László

Laár András  egy haszonkölcsön-szerződéssel átadta  Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűjét szerdán a New York kávéházban. Úgy tűnik, a hányatott sorsú ékszer megtalálta végleges hordozóját, aki korábban Orbán Viktort kérte közbenjárásra, miután méltatlanságra hivatkozva megfosztották az elismeréstől. Videó az átadásról itt.

Sosem látott, 30 évvel ezelőtti fotó került elő Zámbó Jimmyről

A fénykép Zámbó Krisztiánnak köszönhető, aki az ünnepek alkalmából posztolta ki a régi családi felvételt, amelyen ő alig egyéves, és szülei is nagyon fiatalok. Íme.

Puskás Peti keményen visszaszólt Bakács Tibornak

Az énekes rövid levélben válaszolt a személyét ért kritikára, amiben Bakács Tibor, a Megasztár egykori zsűritagja kifejtette, egyetlen hibás döntésük volt, hogy a zenészt a döntőbe engedték. Puskás Peti reakcióját itt olvashatod, itt pedig ByeAlex szólalt meg az ügyben.

Heves vitát robbantott ki Szabó Zsófi és Shane Tusup közös karácsonyi fényképe

Szabó és Tusup szépen felöltöztek, leültek a kandalló elé, és aztán naivan kiposztolták mindezt az internetre. A kommentelők pedig megtalálták a képen a “hibát”Fotó.

Az X-Faktor győztese: Néhány hónappal ezelőtt még kilátástalannak tűnt az életem

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A jubileumi széria győzteseként távozó 16 éves Alee már az adások során se tagadta, hogy mélyszegénységben élt családjával. Alee a Story magazinnak adott interjút arról, hogyan hozta egyenesbe az életét a műsor. A beszélgetésbe itt lehet beleolvasni.

Majka felesége ismét covidos lett

Kifejezetten hosszú bejegyzésben számolt be Majoros Hajnalka arról, hogy ismét elkapta a koronavírust. Mint írta, lett ideje bőven a posztra, amelyben mintegy meg is szólította a covidot, és arra is kitért, milyen is volt így szilvesztereznie.  Részletek.

Címlapfotó: Attila KISBENEDEK / AFP

 

Heti hírösszefoglalónk is érdekelhet, itt olvashatod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megnevezte Magyarország ellenfeleit a zártkörő...

képcím

"Kösz, Orbán!" feliratú óriásplakátok lepik el az országot - A...

képcím

Orbán az üzemanyagárakról: "Ezért nagyon dühös vagyok"