Blikk: Bochkor Gábor a magyar rádiózás történetének legnagyobb fizetését kapta meg

Startlap - Startlap
A napilapnak megszólaló szakmabeli elárulta, hogy a Retro Rádio szabályos küzdelmet folytatott Bochkorért. A gigafizetésen túl más, nálunk nem megszokott igényeit is kielégítették. Bulvárösszefoglaló.

Blikk: Bochkor Gábor a magyar rádiózás történetének legnagyobb fizetését kapja

Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa

– állítja a szakma egyik, neve elhallgatását kérő alakja. Nem csupán Bochkor fizetéséről nyilatkozott, hanem arról is, hogy milyen egyéb, komoly igényeit elégítették ki a Retro Rádiónál. A témáról Bochkor Gábor is megszólalt. Bővebben.

Makranczi Zalán megosztott néhányat a trükkjeik közül, amik az idillikus családi békét szolgálják Szinetár Dórával

Mivel Szinetár Dóra és Makranczi Zalán számára természetes, hogy felezik az otthoni feladatokat, a színész csak azért tudta elvállani a Mintaapák egyik főszerepét, mert Benjamin bölcsődés lett. Az alábbi interjúban mesél a sorozat készítésének személyes vonatkozásairól és kulisszatitkairól, arról, miként zajlott náluk a távoktatás, milyen kihívásokkal jár a szövegtanulás, valamint az irgalom fontosságáról és családi életükről

Elhunyt Indián, a Bumeráng egykori oszlopos tagja

A hírt Bochkor Gábor tudatta megrendült írásával. A bejegyzésért ide kell kattintani.

Palvin Barbara megmutatta, milyen fehérneműben megy randira

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A csodaszép modell friss instás fotóján készülődés közben mutatta meg magát, és külön felhívta a figyelmet a melltartójára. A bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Szabó Ádám visszaszólt Tóth Andinak

Miután az énekesnő videóban magyarázta el, hogy nem tartja jó embernek az exét, és olyanokat mondott, hogy a kisfiús személyisége csak egy tudatosan felépített imidzs, Szabó Ádámot is megkérdezték a dologról. Tóth Andi érzelmes kifakadására hűvösen reagált. Részletek itt.

Vajon miért érzi úgy az RTL Klub, hogy Hargitai Bea egyenlő két nagy mellel?

Ahhoz képest, hogy energiát nem kímélve húzták az Álarcos énekes új nyomozója kilétének felfedését, és mindennap csak egy-egy apró információt osztottak meg Dancsó Péter utódjáról, amikor kiderült, hogy Hargitai Bea lett a befutó, az ő személyének promózását fájdalmasan leegyszerűsítették. Az első videóról van szó, amit a csatorna a műsor weboldalára kitett Hargitairól, és amely túlzás nélkül semmi másról nem szól, csak a melleiről, és az eredmény annyira durva lett, hogy nem kell a feministákig szaladni a felháborodásért. Íme a felvétel.

Rácz Jenő barátnője meg se bírja nevezni a nemi szervét, de azért oktatófilmet készített arról, hogyan kapcsolódjanak a nők a vaginájukkal

Gyuricza Dóra a PollynPikto Életmood nevű csatornán vloggerként tevékenykedik, és kicsit sajnáljuk, hogy ez ilyen értetlenkedő bulvárösszefoglaló lesz, de már megint csak azt szeretnénk kérdezni, hogy vajon miért. A csatorna kiemelt videója, a “NŐI NEMI SZERV” – így, csupa nagy betűvel –  egy edukációsnak szánt, fájdalmasan hosszú 10 perc, amelyben azzal az egyébként tényleg lényeges problémával foglalkoznak, hogy miként alakíthatnak ki a nők jó kapcsolatot a vaginájukkal szégyenérzet nélkül. De sajnos hasznos infók és érdekes eszmefuttatások helyett kifejezetten ellentmondásos anyagot kapunk, amely úgy próbálja a nőket a nemi szervükkel való viszonyról oktatni, hogy Gyuricza még csak annak nevét se képes kiejteni feszengés nélkül. Ha érdekel a videó, akkor kattints ide.

Arnold Scharzenegger életében először igent mondott egy sorozatszerepre

Végre nem kell pár óra után szomorúan búcsúzni mindannyiunk kedvenc testépítőjétől, hanem egy (több) egész évadon át örülhetünk neki. Na és milyen sorozatban fog szerepelni Arnold Scwarzenegger? Innen kiderül.

David Beckham sosem látott, cuki családi fotók tömkelegével köszöntötte fiát 18. szülinapján

A futballista egy videót készített a fotókból, amelyben a születése napjától mostanáig láthatók jobbnál jobb képek a kicsi, majd egyre nagyobb Romeo Beckhamről, ő pedig a végén már túlnövi édesapját. Talán annyit érdemes még megjegyezni, hogy David Beckham híresen szerető apuka, de a képsor alá egy olyan érzelmes zenét vágott be, ami még ezt tudva is a meglepetés erejével hatott. Íme.

Ed Sheeran apa lett, kislánya mesébe illő nevet kapott

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images for Universal Pictures International

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes a végsőkig titkolta felesége várandósságát, de aztán egész hamar, mindösszesen egy héttel a szülés után beszámolt a nagy hírről. A kínosan fura neveket már megszoktuk, de Sheeranék esetében nem egészen ez a helyzet: elsőszülöttjüket hagyományosnak semmiképp sem mondható módon, ugyanakkor mégis nagyon szépen keresztelték el, így simán elmehet majd egy tündérmese főszereplőjének. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Ed Sheeran összetört, az énekest megviseli barátja halála és...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Szombattól emelkedik a gáz lakossági piaci ára