Biztosan jól tudsz spórolni? Kvíz

Startlap - Startlap
Heti kvízünkből nem csupán az derül ki, mennyit tudsz a takarékoskodás rejtelmeiről, de új tippeket is tanulhatsz. Vasárnap déli hírösszefoglaló.

Biztosan jól tudsz spórolni? Kvíz

A rezsicsökkentés szigorításának égisze alatt ezúttal a takarékoskodás tudományának apró titkaira kérdezünk rá heti fejtörőnkben. Nemcsak azért érdemes kattintani, hogy megnézd, mennyire vagy művelt a témában, hanem új trükkök érdekében is.

Molnár Gusztáv külföldre költözik: “Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok”

Folytatódik a hírfolyam Molnár Gusztáv körül, aki előbb önként távozott az elvonóról, majd felesége bejelentette, hogy elválik férjétől. Molnár a közösségi oldalán árulta el a részleteket távozásáról. Részletek.

Klapka Dennis macskái örökölhetik a családi vagyont

A 34 éves Klapka Dennis váratlan halálát epilepsziás roham okozta. A magányosan élő fiú, aki épp apjuk hagyatéka miatt veszett össze testvéreivel, néhány éve maga nyilatkozott szokatlan végrendeletéről. Bővebben.

Galambos Lajcsi lánya: “Kellenek a pofonok, volt is már pár”

A 23 éves Boginak már két diplomája van, egy üzleti és egy divattervezői, és jelenleg mesterképzését végzi. Fiatal kora ellenére már saját fürdőruha-kollekciót is piacra dobott, és ugyan édesapja sokat segít neki, arra kínosan ügyel, hogy Lajcsi ne használja ki ismertségét az érdekében. Interjú.

Selena Gomez pocakos videót posztolt: “Nem húzom be, oké?”

Tibrina HobsonFilmMagic

A 30 éves énekesnő nem először áll ki a média tökéletesség-kultúrája ellen, és mutatja meg igazi önmagát. Ezúttal fürdőruhában. Íme a felvétel.

Rák Kati pár hónap alatt lett kétszeres nagymama: “Amikor ránézek, fülig ér a szája”

A Keresztanyu színésznője három lányából kettő idén adott életet első gyermekének. A Dániában élő Klári egyedül vállalta immár öthónapos kisfiát, Bianka pedig hatalmas pocakkal állt oltár elé a Sorstalanság című filmből ismert Nagy Marcellel. Bővebben.

Heidi Klum lányából csodaszép modell lett

A 2004-es születésű Leni Olumi Klumnak már 12 évesen munkát ajánlottak, de ekkor még édesanyja közbelépett fiatal kora miatt. A Heidi Klum szépségét örökölő Leni végül négy évvel később indíthatta karrierjét, és a környezete káprázatos sikereket jósol neki modellként. Fotók és további részletek itt.

Woody Harrelson verset írt a csecsemőhöz, aki úgy néz ki, mint ő

Frazer HarrisonGetty Images

A kilenc hónapos Cora édesanyja vette észre, hogy lánya a háromszoros Oscar-jelölt színész kiköpött mása, és a helyzet az, hogy nem tévedett, a kisbaba tényleg úgy néz ki, mint a 61 éves Harrelson. A furcsa hasonlósághoz méltón Woody Harrelson egy különös ódát írt a kislányhoz. Fotó és további részletek itt.

Ki volt Albert Viktor herceg, akiről azt gondolták, hogy ő Hasfelmetsző Jack?

Albert Eduard walesi herceg és Viktória királynő gyermekeként látta meg a napvilágot, és habár később jóvágású férfivé vált, kicsi korábban komoly aggodalmak övezték az “abnormálisnak” is nevezett herceget. A diplomáját sorozatos felmentésekkel megszerző Albert azon túl, hogy a brutális londoni sorozatgyilkos-üggyel is megvádolták, számos botrányba keveredett. Bővebben.

Volt férje nyilvános vádaskodásba kezdett Britney Spears ellen

JSciulliWireImage for Ogilvy Public Relations

Kevin Federline, aki 2004-től két éven át élt házasságban az énekesnővel, állítja, hogy közös kamasz fiaik nem szeretnének találkozni édesanyjukkal. Federline Spears meztelen fotóit is emlegette, és kijelentette, Jamie Spears megmentette a lánya életét, amikor gondnoksága alá vette. Britney Spears és férje, Sam Asghari megszólalt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Rácsok mögött marad Galambos Lajos

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi