Berki Mazsi megszólalt: A férjemnek gyönyörű temetése lesz

Startlap - Startlap
A 41 évesen elhunyt egykori műsorvezető özvegye bejelentette a részleteket a temetésről. Bulvárösszefoglaló.

Berki Mazsi megszólalt: A férjemnek gyönyörű temetése lesz

Berki Mazsi közleményben tudatta, hogy Berki Krisztiántól 2022. május 26-án 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút. A Bors telefonon érte utol az özvegyet. Az elhangzottakról ez a cikk számol be.

Szerződésszegés miatt felfüggesztette Járai Mátét az RTL Klub

A műsorvezető több mint egy hónapra eltűnik a Reggeliből, tiltott szereplés és “belső információk” kiszivárogtatása miatt. Ugyan Járai konkrét esetet nem nevezett meg, igen valószínű, hogy a Rácz Jenő és közte lévő durva konfliktusról lehet szó, amelynek tényét a csatorna korábban tagadta. Részletek.

Ennyit kereshetnek egy hétvége alatt a mulatós sztárok

Rajonganak az emberek a mulatós zenéért, ez lehet az oka annak, hogy akadnak olyan sztárok, akik egy hétvége alatt akár 10 fellépést is bevállalnak, persze vannak olyanok is, akiknek fontosabb a minőség a mennyiségnél. Most a Blikk birtokába került egy lista, amelyből kiderült, mennyit keresnek egyetlen hétvége alatt a mulatós sztárok. Ide kattints.

Orbán Ráhel: Abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok

Blikk tesztelte a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban Orbán Ráhel új bababoltját, ahonnan éppen akkor távozott édesanyja, Lévai Anikó. Az ODU (Organic Decorative Unique) megnyitása óta a miniszterelnök lánya szívesen nyilatkozik, a lap kérdéseire is készséggel válaszolt. Íme.

Gyönyörűek Diana hercegnő iker unokahúgai

Princess Diana Archive/Getty Images

A szerdai nap fő attrakciója Cannes-ban a Top Gun:Maverick premierje volt, és ennek megfelelően a vörös szőnyegen is csak úgy tobzódtak a sztárok. Bár az est Tom Cruise-ról szólt, a Spencer-ikrek, Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer azonnal ellopták a show-t, mikor megjelentek az eseményen. Itt megnézheted.

Majka és Kembe Sorel megismerkedésének különös története: összeverekedtek egy ózdi diszkóban egy nő miatt

Tíz év múlva találkoztunk újra az úriemberrel. Úgy hívták, Majoros Péter, ma úgy ismeritek, hogy Majka

– hangzik a történet csattanója, de az előzmények is hasonlóan jók, így mindenkinek ajánljuk, nézze meg a színész rövid videóját, amelyben elmeséli az eddig sosem hallott történetet.

Drágám, add az életed!: Hódi Pamela férje hálószobatitkokról vallott

Drágám, add az életed! keddi adásában Hódi Pamela és Tóth Bence közösen feleltek a feltett kérdésekre. Egy ártatlan kérdésből – mely szerint Tóth Bence mihez ért a legjobban – pikáns válasz születettItt olvashatod.

Polgár Tünde harminc éve ötven kiló

Polgár Tünde többször is beszélt már arról, hogy a gyerekkora nem volt könnyű. A minap Palik Lászlóék műsorában elárulta, hogy tízéves volt, amikor az édesanyja először küldte el a kocsmába vermutért, amikor pedig tizenkét éves lett, az anya elhagyta a családot, és soha nem is tért vissza a gyerekeihez. Arról is mesélt, hogy fiatalon komoly problémái voltak az evéssel. Ha érdekel, hogyan sikerült leszámolnia velük, ide kattints.

37 évesen meghalt az amerikai sorozatsztár, Marnie Schulenburg

A tragikusan fiatalon elhunyt színésznő éveken át harcolt egy halálos betegséggel. Ugyan Schulenburg neve viszonylag ismeretlen nálunk, több olyan sorozatban is szerepelt, ami hazánkban is népszerű, utolsó munkáját pedig már csak halálát követően fogják levetíteni. Marnie Schulenburg karrierjéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Ő Audrey Hepburn unokája, Emma

Bettmann/Contributor/GettyImages

Audrey Hepburn elsőszülött unokája soha nem akarta, hogy a nagyanyjával azonosítsák. Saját képességeivel és tudásával igyekszik érvényesülni. Ebből a cikkből megtudhatod, mivel foglalkozik.

(Címlapkép: YouTube/TV2 Magyarország)

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Ráhel: Azt az anyukát képviselem, aki akkor dolgozik és...

képcím

Orbán Ráhel influenszer-partnere azt se tudta, hol van: Budapest...

képcím

Vitézy és Karácsony is reagált Orbán voksára