Berki Krisztián barátnője SMS-ben tájékoztatja Hódi Pamelát kislányáról

Az Édes Élet sztárja még telefonon sem válaszol gyermeke édesanyjának.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-28 13:49

Hódi Pamela és Berki Krisztián hónapokon keresztül táblázatban próbálta vezetni, mikor kinél legyen kislányuk, Berki Nati. Berki Krisztián szerint azonban előfordult, hogy hiába ment az óvodába a megadott időpontra a lányáért, már nem találta ott, ezért úgy döntöttek, bíróságra viszik az ügyet: a gyermekelhelyezési per első napja június 1-jén lesz.

Nehézséget szül, hogy Hódi Pamela ritkán éri el Krisztiánt telefonon, ezért az új barátnőjével, Renátával, vagyis Mazsival tartja a kapcsolatot – írja a Blikk.hu. A két nő remek viszonyban van egymással, olyannyira, hogy amikor Nati Krisztiánnal van, Mazsi SMS-ben tájékoztatja az édesanyát az eseményekről.

„Krisztiánt nem érem el telefonton, mert le vagyok tiltva, legutóbb is Mazsi írt nekem üzenetet. Vele nincs semmi bajom, sőt örülök, hogy ilyen nő van Krisztián mellett – mondta Pamela a Ripostnak. – Kedves, normális lány, szépen beszél a kislányommal, és szereti Natit. Nekem az a legfontosabb, hogy a lányom jól érezze magát. Amíg nem panaszkodik Mazsira, semmi problémánk nem lesz egymással.”

Mai nap hírei

Az alábbi frizurákkal letagadhatsz 10 évet

joy.hu8 órája

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu12 órája

Meghalt a Samsung elnöke

gsmring.hu13 órája

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu14 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu14 órája

Olcsó és menő ajándék: Jysk hekkelés felsőfokon

otthonka.ezalenyeg.hu16 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com17 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu18 órája