Kiemelt Hírek 2019. április 16.

Bereczki Zoltán megmutatta új szerelmét

Fruzsi Kiemelt Hírek 2019. április 16.
Szepesi Niki terheshasat villantott bikiniben, Gesztesi Károly bibliát tanítana, újra lesz Jazz+Az. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

“Olyanok, mint két szerelmes kamasz” – Bereczki Zoltánra rátalált a boldogság

A 42 éves színész menedzsere is elismerte, hogy Bereczki Zoltán bizony kapcsolatban él. Bereczki a Centrál Színház Nemek és igenek című darabjának próbáinak során kapott lángra nála tíz évvel fiatalabb kolléganőjéért, akivel immár három hónapja vannak együtt. 

Szepesi Niki terhes: így néz ki bikiniben, a nyolcadik hónapban

Amikor Szepesi Nikolett a hétvégén rajthoz állt a Tüske uszodában rendezett országos szenior úszóbajnokságon, nem volt nehéz észrevenni, hogy gyermeket vár, ugyanis mint kiderült, a 2010-ben visszavonult sportoló már az utolsó előtti hónapban jár.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sikerült mind a három hátúszó számban dobogóra állnom, 50m hát bronzérem ️🥉#budapestidelfinek #emc2018

Nikolett Szepesi (@szepiniki) által megosztott bejegyzés,

Ebben a cikkben elolvashatod, mit mesélt az úszónő áldott állapotáról, és ugyanitt több bikinis fotót is találsz róla, amik a hétvégi versenyen készültek a sportolóról és hatalmas pocakjáról.

 

A magyar hírességek az Instagramon szomorkodnak a leégett Notre-Dame miatt

Hatalmas sajtóvisszhangot kapott a hétfő este lángokba borult párizsi Notre-Dame híre. Ez azon kevés történések egyike, amivel a celebek is foglalkoztak az Instájukon. Ha érdekel, hogyan kommentálta a szomorú eseményt többek között Tóth Vera, Liptai Claudia, Zimány Linda, Kiss Ramóna, vagy Ördög Nóra, akkor ide kattints.

“A képzés után igazul tudok beszélni majd a Bibliáról” – Gesztesi Károly jelentkezett a Szent Pál Akadémiára

Az már nemrégiben kiderült, hogy Gesztesi Károly megtért, és egészséges életet kezdett, például sportra cserélte az alkoholt. Most azonban az 56 éves színész azt is elárulta, hogy tervei szerint folytatná a tanulmányait, méghozzá a Szent Pál Akadémia padsoraiban. Ha érdekel, pontosan milyen képzésre jelentkezett, és mik a tervei ezzel, ebben a cikkben elolvashatod Gesztesi beszámolóját.

 

Zenei sikerei előtt börtönt jósoltak Caramelnek

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Várom az inspirációt🌅 szponzoracio #Renault #RenaultTALISMAN

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves Caramel szakmailag a csúcson van, szerető családban él, ugyanakkor gyermekkora helyszínén, a törökszentmiklósi cigánysoron még egészen más sorsot szánt neki a környezete. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt Caramel fiatalkoráról és a régi jóslatokról, erre a cikkre kattints.

Geszti Péter feltámasztja a Jazz+Az zenekart

Rövid élete ellenére nagy sikerekkel működött annak idején Dés László és Geszti Péter, valamint a három énekesnő együttese, a Jazz+Az. Az igényes hangszerelésű, különleges zenei világú platinalemezes produkció visszatér – igaz, nem örökre. Ebben a cikkben megnézheted, mit nyilatkozott Geszti Péter az üggyel kapcsolatban, valamint az is kiderül, hol láthatod újra a zenekart, illetve a formáció régi munkásságába is belehallgathatsz.

 

Angelina Jolie és Brad Pitt már hivatalosan sem házasok

Brad Pitt és Angelina Jolie a modern idők egyik leghíresebb házaspárja, olyannyira, hogy még a nevüket is egybeforrasztotta a sajtó, és gyakran csak Brangelinaként utaltak rájuk. A két színész két évvel ezelőtt szétköltözött, de a bíróság csak pár napja mondta ki hivatalosan is a válást. A dolognak még azonban most sincs vége.

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Kirk Douglast még az 1916-os születési dátuma sem állíthatja meg: 102 évesen sátrazni ment

Kirk Douglas mögött egy lenyűgöző színészi karrier van, no meg 102 év, de úgy tűnik, a kora egyáltalán nem zavarja őt a különféle rekreációs tevékenységekben. Michael Douglas apja fogta magát, és sátrazott egy kicsit, amit szerencsére le is fényképeztek, így most erre a linkre kattintva te is megnézheted, hogy fest a plédbe burkolózott színészlegenda a szabadban. 

Pillants be a kulisszák mögé: így készül egy címlapfotózás Mihalik Enikőről

A Mihalik Enikőről készült gyönyörű képekkel nagyjából Dunát lehetne rekeszteni, azt viszont, ahogyan készülnek a remek modellfotók, szinte sosem mutatják meg. De most megtudhatod, mi a titka a topmodellnek.

Keresés az oldalon