Bejelenthetik szerdán, hogy mi lesz a harmadik oltással

Startlap - Startlap
Kásler Miklós nagyjából felvázolta, mire számíthatunk. A miniszter egy aggasztó járványügyi adatra is felhívta a figyelmet. Esti hírösszefoglaló.

Kásler: Döntés születhet a harmadik oltásról a szerdai kormányülésen

Az emberi erőforrások minisztere konkrétumokat ugyan nem mondott a harmadik oltással kapcsolatosan, de nagyjából felvázolta, mire számíthatunk. Kásler egy aggasztó járványügyi adatra is felhívta a figyelmet. További információkért katt ide.

Gyanús körülmények között halt meg egy óbudai panelsor több idős lakója

Szokatlan plakátok jelentek meg a Vörösvári úti panelekben a helyi lakásszövetkezet pecsétjével, amelyben az idős embereket figyelmeztetik. Az elmúlt 5 évben több, a környékbeliek által ismert egyedülálló személy veszítette életét, miután kapcsolatba került ugyanazzal a csoporttal. Mi történik Óbudán? A folytatásért erre a linkre kell kattintani.

Nem jók a fővárosi antitestvizsgálatok első eredményei, az Emmi válasza a témára Soros és Gyurcsány

A Fővárosi Önkormányzat 60 év felettiek számára biztosított ingyenes tesztjein mindegyik itthon engedélyezett oltóanyagot bevizsgálták. A Sinopharm vakcinával oltott idősek kiugróan aggasztó eredményekkel szembesülhettek. A vizsgálat eredményei itt olvashatók.

Szinte rögtön az első eredmények kihirdetésével egyszerre az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) véleménye is befutott. A tárca az országos vizsgálatot firtató kérdésre egy új “rekorddal” reagált: iszonyú rövid mondatba sikerült bepréselniük Soros György, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely nevét. Íme.

Három témát javasol az ellenzéknek Orbán Viktor megbuktatására Kéri László

Fotó: Aurelien Meunier/Getty Images

A politológus szerint még van esélye az ellenzéknek, amennyiben a megfelelő ügyeket veszik elő a kampány során. Kéri a három problémakör felvetése mellett az előválasztás elitalku jellegét kritizálta. Bővebben.

Tizenkét tagállam helyreállítási tervét már elfogadták, a magyart még mindig értékelik

Míg a tagállamok már közel fele zöld utat kapott a járvány okozta gazdasági károk enyhítését célzó vissza nem térítendő támogatásokra és a hitelekre, a magyar kormánytól két hónap haladékot kérne az Európai Bizottság. Ennek okairól, valamint a 750 milliárdos összeg elosztásáról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Üres polcok fogadják a vásárlókat a balatoni közértekben

Gyakori látvány a tóparti boltokban az áruk hiánya. A boltvezetők a munkaerőhiányon túl a fiatal dolgozók hozzáállására panaszkodnak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Külföldre távozik a Meseroszág mindenkié szerkesztője: “Nem érezzük magunkat biztonságban itthon”

A gyermekeknek szóló érzékenyítő kötet készítője halálos fenyegetéseket is kapott. De a költözésnek ennél összetettebb okai vannak. Nagy Boldizsár ebben a cikkben nyilatkozik döntéséről.

Fegyelmi eljárást indítottak Nagy László ellen a Kézilabda Szövetségnél

A MOL-Pick-Szeged a Magyar Kézilabda Szövetség és Nagy László reakciója miatt terelte hivatalos útra az ügyet, és kezdeményezett eljárást a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen. A klub hiteltelennek és inkorrektnek nevezte a 209-szeres válogatottat, aki megszegte az etikai kódexet. Az ügyről és annak fejleményeiről itt írnak.

Donnarumma prózai okból kifolyólag nem ünnepelte az Eb-aranyat érő védését

Fotó: Michael Regan – UEFA/UEFA via Getty Images

A foci-Eb legjobbjának kikiáltott Gianluigi Donnarumma, aki két tizenegyest is hárított a döntőben az angoloktól, feltűnően higgadtan vette tudomásul sikeres védéseit. A 22 éves játékos egy olasz sportcsatornának árulta el, miért. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?