Beengedték az M1 stábját a Honvéd kórház Covid-intenzív osztályára

Startlap - Startlap
Megrázó képsorokat tett közzé az M1 híradója. Heti hírösszefoglaló.

Drámai felvételek: a Honvéd kórház Covid-intenzív osztályán forgattak

Fotó: MTVA / Youtube

Újra megfeszített küzdelem folyik a kórházak intenzív osztályain a koronavírusos betegek életéért – számolt be az M1 híradója péntek este. Részletek

85 percig Kamala Harris volt az USA ideiglenes elnöke

Orbán: Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát

A miniszterelnök szerint az oltatlanok mindannyiunkra veszélyt jelentenek. A Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjúja itt érhető el. 

Gulyás: szombattól kötelező a maszk a zárt terekben

Országosan elrendelik a maszkhasználatot a zárt terekben, így a boltokban, bevásárlóközpontokban, mozikban is. A döntés szombattól érvényes. Részletek

Egy oltástagadó család minden tagja lélegeztetőgépre került, az apa meghalt

Koronavírussal kórházba került egy négytagú, oltástagadó, hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család – írja a Blikk. A lap szerint a családtagok közül a szülők tünetei voltak a legsúlyosabbak. Az édesapa elhunyt, a felesége állapota is nagyon súlyos, az ő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok. A tragikus esetről itt olvashatsz bővebben.

Schmidt Mária úgy tudja, alkotmányos puccsra készül az ellenzék

A Terror Házának igazgatója nyílt levelet írt Sólyom Lászlónak, akit állásfoglalásra kér az állítólagos ellenzéki puccs ügyében. A levelet teljes terjedelemben itt lehet elérni

Kemenesi Gábor: Oltás nélkül 3-szor nagyobb eséllyel válhatunk fertőzötté, és 13-szor nagyobb eséllyel lehet végzetes a betegség

Fotó: Kemenesi Gábor / Facebook

Mit mond a tudomány? Mennyire működnek a vakcinák? – ezzel a címmel tett közzé egy bejegyzést Facebook-oldalán Kemenesi Gábor virológus, aki komoly tanulságokat vont le angliai, kanadai és amerikai adatok alapján a koronavírus elleni oltással kapcsolatban. Mondatai itt érhetőek el. 

Orbán a teljes 13. havi nyugdíj kifizetését ígérte a következő hónapok alatt

A Fidesz vasárnapi kongresszusán hangzott el az ígéret. A miniszterelnök szerint a következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott. Bővebben.

Hogyan kerül egy bűnügyi zár alatt lévő szálloda Mészáros Lőrinchez, aztán Tiborczhoz?

Miközben a NER nagyjai adják-veszik a mátraházi szállodát, az ingatlan évek óta rendőrségi és bírósági kényszerintézkedés alatt van. Mindenesetre Mészárosék megszerezték az ingatlant, állami támogatást kaptak a felújításra, majd túladnak rajta: az új tulajdonos Tiborcz István érdekeltsége. A bonyodalmas ügyről itt olvashatsz bővebben.

Nagy pofont kapnak az építkezők, házfelújítók

Az áremelés szinte minden építőanyagot érint, az energiaintenzív területet kevésbé, a többit nagyobb mértékben. Felvásárlási lázra ugyanakkor nem kell számítani, mivel raktárra senkinek sem volt lehetősége termelni az idén, így nincs mit felvásárolni. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...