Bayer: Ezek tényleg rajonganak Orbánért

Létrejött a Magyar Gárda utódja, Bayer Zsolt ódákat zengett a miniszterelnökről, ma este kiderül, Pápai Joci továbbjut-e az Eurovíziós Dalfesztiválon, Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-14 17:49

MTI Fotó: Kallos Bea

Bayer: Nyilvánvaló, hogy a gyerekeket nem odaterelték, hanem tényleg rajonganak a miniszterelnökért

A Hír Tv-n elemezte Bayer Zsolt azt a videót, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök jéghokis gyermekekkel “pacsizik”.

A műsorvezető hosszú perceken át beszélt a jelenetről, és azt mondta,  hogy “ezt a magyarországi balosok és libsik soha a büdös életbe’ nem fogják megérteni és átélni”.  

Szerinte a gyerekek majd’ szétszedték a magyar miniszterelnököt. Hogy még milyen hajmeresztő megállapításokat tett, arról itt olvashatsz bővebben, és egyben a videót is megnézheted. 

Létrejött a Nemzeti Légió

Fotó: MTI/Mónus Márton

Nemzeti Légió elnevezéssel honvédelmi, hagyományőrző szervezetet hozott létre a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke kedden.

Toroczkai László szerint aktualitást ad a légió létrehozásának, hogy éppen száz éve alakult meg a Nemzeti Hadsereg, amely Horthy Miklós vezetésével „megtisztította az országot a kommunistáktól”.

Hogy a Magyar Gárda utódszervezetének pontosan mi a missziója arról itt olvashatsz

Márki-Zaytól megkérdezték Washingtonban, bízhatnak-e Orbánban

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Márki-Zay Pétertől és Kész Zoltántól azt kérdezték hétfőn washingtoni tárgyalópartnereik, hogy ha Orbán Viktor aláír velük egy megállapodást, akkor azt betartja-e – írja a hvg.hu. Hogy a politikus mit válaszolt a kérdésre, itt kiderül.

Nyílvesszős gyilkosság: itt a boncolási eredmény

A nyílvesszők okozta sérülésekbe halt bele az a három ember, akiknek holttestére egy német szállodában találtak rá a hétvégén, derült ki a boncolás kedden nyilvánosságra hozott eredményeiből. Az áldozatok mellett végrendeletet találtak. 

A szörnyű tragédia részleteit, valamint a boncolás eredményeit itt találod. 

Kiköltöztetik az Országos Széchenyi Könyvtárat a Budai Palotából

2014-ben kezdték el tervezni az OSZK “kettős költözését”, amely egyrészt a digitális átállást, másrészt a könyvtár új épületének megtalálását tűzte ki célul. Folyamatban van egy archivális raktár tervezése is Piliscsabán.

Hogy hová költöztetik a könyvtárat, arról itt olvashatsz. 

Ma lép színpadra Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ma este rendezik az 64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét Tel-Avivban. Magyarországot Pápai Joci képviseli. A magyar produkcióról itt olvashatsz bővebben.

Egyébként az elmúlt hat év adatait elemezte egy kereskedelmi cég nemrég; egy algoritmus segítségével megjósolták, hányadik helyezett lesz majd a magyar énekes.

Az eredményt itt találod. 

 

Olvasd el korábbi hírösszefoglalónkat itt, ezen a linken pedig a nap legfontosabb bulvárhíreit találod.

Hozzászólások