Battai rém: Krisztián húzta a rövidebbet, ezért neki kellett először gyilkolni

Startlap - Startlap
Már elérhetők az idei felsőoktatási felvételi ponthatárai. Keresetet indít Magyarország ellen az Európai Bizottság. Elhunyt Rutger Hauer. Hírösszefoglaló.

“Sorsot húzattam velük, gyufát húztak és a Krisztián húzta a rövidebbet. Ezért neki kellett először gyilkolni. Adtam neki negyvennyolc órát “

Balogh Lajos nem kér bocsánatot áldozatai hozzátartozóitól, pedig már egész máshogy tekint 25 évvel ezelőtt kezdődött kegyetlen ámokfutására, amelynek során öt embert gyilkolt meg, köztük a saját apját. Ez utóbbi az egyetlen olyan eset, amit a mai napig nem bán. Balogh az RTL Klubnak beszélt arról, miért ölt, miként szervezte maga köré halálosztó csapatát, és azt az 1990-es karácsony estét is elmesélte, amely oda vezetett, hogy végzett az apjával. Az interjút erre a linkre kattintva olvashatod el, illetve nézheted meg videón.

Már elérhetők az idei felsőoktatási felvételi ponthatárai

Több mint 110 ezer diák várta, hogy szerda este 8-kor nyilvánosságra hozzák a 2019-es felsőoktatási felvételi ponthatárait, amelyeket a következő cikkben találsz. Ugyanitt azt is megtudhatod, mely szakok lettek a legnépszerűbbek.

Keresetet indít Magyarország ellen az Európai Bizottság

A Népszava értesülései szerint keresetet indít hazánk ellen az Európai Bizottság, amely csütörtökön fogja nyilvánosságra hozni az erről szóló döntését. Ha érdekel, mi az, ami miatt eljárást indít az EB, akkor ezt a cikket olvasd el.

Elhunyt Rutger Hauer, akinek az amerikai filmtörténet egyik legszebb halálmonológját köszönhetjük

75 évesen elhunyt Rutger Hauer holland színész, aki a Szárnyas fejvadász című filmmel vált nemzetközileg is ismertté. 

Rogán Cecília útja egy új NER-milliárdossal van kikövezve, aki majdnem olyan tehetséges vállalkozó, mint Mészáros Lőrinc

Horváth Lászlónak talán érdemes lesz megjegyezni a nevét, ő a vezetője és a tulajdonosa a Magno Studio Kft.-nek. Ez egy olyan cég, amelynek mindösszesen három év kellett ahhoz, hogy a nulláról 14 milliárd forintra tornázza fel a bevételeit. A vállalkozás a Rogán Cecília nevéhez fűződő sportesemények körül, valamint a Rogán Antal vezette minisztérium propagandaköltései között tűnik fel. A következő cikkben Horváth László üzleti sikereit kutatják a békásmegyeri panelrengetegben, a vállalkozó hivatalos lakóhelyén.

“Tulajdonképpen csak azt szeretném, hogy ne legyen szégyen tanárnak lenni, ne nézzenek hülyének azért, mert itt tanítok Magyarországon ahelyett, hogy elmennék külföldre dolgozni”

A Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatának új kampányának keretében pedagógusok mutatják meg, mennyi pénzt visznek haza havonta. Közülük hárman az alábbi cikkben arról mesélnek: mi az, ami a szomorú körülmények ellenére mégis a tanári pályán tartja őket

Ezért nem dönt több ügyben évek óta az Alkotmánybíróság

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az alábbi cikkben megtalálod a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) gyűjteményét azokból a bírósági ügyekből, amelyekben évek óta nem határozott az Alkotmánybíróság. Van olyan eset, amelyről több mint 2000 napja nincs döntés. Miért és hogyan történhet meg az, hogy ilyen sokáig tart az ítélet meghozatala? A válasz kattintás után következik.

Hétvégén majd enyhül a hőség

Csütörtökön és pénteken még tikkasztó melegre számíthatunk, majd a hétvégén egy hidegfront közelíti meg hazánk térségét, amely enyhülést igen, de jelentős lehűlést nem hoz magával. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Trócsányi László visszautasította a Fidesz-KDNP felkérését

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?

képcím

A Spar vezére szerint Orbán "zaklatja" őket, Svájcba...