Bálint András: Egy ágyjelenet közben szerettünk egymásba

Startlap - Startlap
"A színház egy szerelmes dolog. Itt valahogy mindenki beleszeret mindenkibe" - állítja a legendás színművész, aki Bodnár Erikába azért kicsit máshogy szeretett bele, mint többi partnerébe. Bulvárösszefoglaló.

Bálint András: Egy ágyjelenet közben szerettünk egymásba

A színház egy szerelmes dolog. Itt valahogy mindenki beleszeret mindenkibe

– véli a Kossuth-díjas színházigazgató, aki Rónai Egon vendégeként mesélt személyes történeteket valódi szerelmeiről, meg a színpadi vonzalmakról, és adott betekintést a nagyközönség számára ismeretlen, színfalak mögötti világba. Videó és további részletek itt.

Sebestyén Balázs a munkaerőhiányról: “Hol vagytok, emberek? Nem lehet mindenki ételfutár”

A hazai munkaerőpiacról szóló nagy dilemma, amelyet alighanem már sokan mások is értetlenül fontolgattak magukban, a Balázsék péntek délelőtti adásában, Sebestyén Balázs elromlott hűtője kapcsán merült fel. A hűtőt megjavíttatni ugyanis nem volt egyszerű. Részletek.

Hekkerek vették át a hatalmat Szebeni István Facebook-oldala felett

Öt órán keresztül közvetítettek rajta videójátékot, miközben a megtévesztett kommentelők lelkesen biztatták őt, hogy “ez az, Pisti, csináld”. Szebeni problémája azonban ennél jóval nagyobb, az oldalát, amelyben “hat év munkája van”, hetek óta hiába próbálja visszaszerezni. Bővebben.

Esztergályos Cecíliánál sincs víz: “Ennél sokkal rosszabb dolgot is láttam már a világban”

A színésznő otthonában két napja egyetlen csepp víz sem folyik a csapból, ugyanis ő és férje, Fonyódi Péter Solymáron élnek, ahol a legsúlyosabb a Pest megyét sújtó vízhiány. Esztergályos Cecília elárulta, hogyan kezelik ők a helyzetet, majd a lakossághoz intézett egy kérést. Részletek.

“Bruce azt sem tudja, hogy hol van” – Bruce Willis ügyvédje és egy filmproducer megszólalt

Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Az afáziával küzdő színész még diagnózisa után is dolgozott, amelynek margójára előkerült egy rövid, de annál drámaibb megjegyzés a Hajsza a gyilkos után rendező-producerétől. Ezt követően aztán az akciósztár jogásza magyarázkodott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Borbély Alexandra nyilatkozott terhességéről: “Ha a Jóisten téged meg akar tréfálni Ervin, akkor lányaid lesznek”

A színésznő először mesélt ikerterhességéről, mióta férjével bejelentették, hogy két kislányt várnak. Bővebben.

Exkluzív interjú készült Balázsovits Edittel: “Vannak szerelmek, amik soha nem érnek véget”

A Best magazin podcastinterjúinak sorában ezúttal a 47 éves művésznőt kérdezték házasságról, gyereknevelésről, szerelmekről és persze színházról. A beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Fábry Sándor élő adásban kezdett fulladozni a köhögéstől

Valószínűleg hányni is fogok

– közölte Fábry az M1 képernyőjén, miközben elég látványos köhögőrohamot kapott, de a váratlan esemény roppant gyorsan el is múlt. Fábry Sándor nagy intermezzóját itt lehet visszanézni.

10 hónap után találkozott újra lányával Szandi

Percekig öleltük egymást és csak sírtunk, sírtunk.

Bogdán Blanka tavaly költözött San Franciscóba, ahol au pair-ként dolgozik, és családja közel egy év után először látogatta meg. Szandit és Blankát a Reggeli stúdiójában kapcsolták Los Angelesből. Videó.

Így fog kinézni Kate Winslet az Avatar szereplőjeként, talpig kéken

John Phillips/Getty Images

Az Empire Magazine júliusi számának borítójára került az Oscar-díjas brit színésznő, de olyan formában, ahogy korábban sosem láttuk még: hegyes fogakkal és fülekkel, kék csíkosban, tetovált arccal. Az Avatar második részére 13 évet kellett várniuk a rajongóknak. Fotó.

(Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...