Balázs Fecó meghatóan beszélt Demjén Rózsi állapotáról

Startlap - Startlap
Orvárt Andrea megmutatta új fiúját, Nyári Edit pedig a gyermekét, de Kokó is szuperaranyos képet posztolt a fiával. Demcsák Zsuzsa kirablásáról furcsa információk láttak napvilágot. Kiderült, miért szakított a fiújával Babos Tímea. Bulvárösszefoglaló.

Balázs Fecó szívmelengetően beszélt barátjáról, Demjén Ferencről

Balázs Fecó a Retro Rádió hallgatóinak mesélt Demjén Ferencről igazán meghatóan, sőt, még egy szép gesztussal is tisztelgett a rehabilitáció alatt álló kollégája előtt. Ebből a cikkből nemcsak az derül ki, mint mondott a zenész, hanem az is, hogy van most Demjén Rózsi.

Ő itt András, Osvárt Alexandra új párja

Kettesben szeretnénk megélni egyelőre a kapcsolatunkat

– közölte Osvárt Andrea, amikor arról kérdezték, ki az a férfi, akivel kézenfogva kapták lencsevégre a Szigeten. A színésznő azt azért elárulta, mi a munkája az András névre hallgató úrnak.

Mihalik Enikő olyan felháborítóan jól néz ki, hogy most már tényleg mindenki szomorúan bújhat el mellette

Két roppant fontos dolog történt a minap Mihalik Enikő Instáján: felkerült két lényeges fénykép. Az egyiken egy medence parton napsütésben igézi a kamerát, a másikon pedig biciklizés után látható. Na most nyilván sokakat égetett eddig a remény, hogy Mihalik csak azért százszor szebb mindenkinél, meg a Napra lehet nézni, de rá nem, mert jól kisminkelik, meg a retus, ugye.

De sajnos most már a hitetlenek is behúzhatják a füleket meg a farkakat, ugyanis a magyar szupermodell a biciklis fotón 52 kilométer letekerése után látható, és ennek ellenére úgy néz ki, mint bármelyik reklámfotózáson, a napozóson pedig zéró festék fedi az arcát. A medencés fotóért erre a linkre kattints.

Kokó kisfiával közös fotót posztolt, és azóta is hálásak vagyunk neki

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#katakokó #partytime🎉 #weddingdance

Kovacs Istvan (@kovacs_koko_istvan) által megosztott bejegyzés,

Zalán tavaly februárban született, az apukája Kovács Kokó István, anyukája pedig a szintén sportoló Kata, akit májusban vett el titokban feleségül. Zalán és a büszke papa a főszereplője az alábbi cikkben található végtelenül aranyos fotónak, amely egy Ironman versenyen készült.

Egyre furcsább információk látnak napvilágot Demcsák Zsuzsa megkárosításáról

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy Demcsák Zsuzsáékhoz kivonult a rendőrség, mivel tolvajok bolygatták meg a szerelmes harmóniájukat. Már akkor is nyilatkozott egy szomszéd az esetről, most azonban több más lakót is megkerestek, akik különös dolgot állítanak. A részletekről itt olvashatsz.

Mutatjuk az első fotót Nyári Edit kislányáról, aki egy nagyon különleges nevet kapott

Nyári Edit és Dráfi Kálmán nagy titkolózók: először házasságukat, majd az énekesnő terhességét nem leplezték le igen sokáig. De aztán amúgy mindkét történésről címlapon számoltak be ők maguk. Kislányukkal sincs ez másként: ő a pénteki BEST magazinban mutatkozott be a világnak.

Ezért szakított a fiújával Babos Tímea

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a casual pic on court😅😘 #tbt #photoshoot #photography #pose #athlete #modeling #pretty #lovedit #pictureoftheday #fashion #fashionphotography #arkadlookbook @zsolyomi

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés,

Kettő és fél évig volt együtt Babos Tímea és Péter, akik immár külön utakon folytatják az életüket. 

A harmadjára is mellrákkal küzdő Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotáról

Először 1992-ben, aztán 2013-ban diagnosztizálták mellrákkal Olivia Newton-Johnt, aki mind a kétszer győzedelmeskedett a kóros sejtburjánzás felett, de sajnos 2017-ben ismét daganatra bukkantak a szervezetében, amely már áttéteket is képzet. A Grease női főszereplője ennek ellenére végtelenül pozitívan beszélt a helyzetéről.

Ez is érdekelhet

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Gaál Noémi: „Nem fér bele, hogy nyaralásról ábrándozzak”

képcím

Felismered Európa fővárosait? Kvíz