Kiemelt Hírek 2021. március 26.

Balázs az oltási rendről: A nyugdíjasok majd elindítják a gazdaságot

Startlap Kiemelt Hírek 2021. március 26.
Vadon Jani már kettő oltást igazoló plasztikkártyát is kapott, ennek kapcsán tárgyalták meg a járványellenes intézkedéseket a rádióban. Sebestyén Balázs nagyon kiakadt. Bulvárösszefoglaló.

Balázs az oltási rendről: A nyugdíjasok majd elindítják a gazdaságot

Vadon Jani már kettő oltási igazolványt is kapott, ennek kapcsán tárgyalták meg a járványellenes intézkedéseket a rádióban. Sebestyén Balázs nagyon kiakadt. Bővebben.

Gáspár Zsolti elárulta, miből él, ha nincs tévézés, és azt, hogy halálra gázolta nagyapja egyik barátját

Ahogy elődei, úgy Gáspár Győző testvére is komoly vallomások formájában nyílt meg, miután összezárták Hajdú Péterrel. A financiális kérdésekről itt olvashatsz, ebből a cikkből pedig a tragikus baleset körülményeit ismerheted meg.

Győzike újra plasztikáztatja magát, Bea asszony kiborult

Amikor a magánkórházban kiderült, milyen beavatkozásokra készül Gáspár Győző, felesége fogta magát, beült a kocsiba és elhajtott. Győzike a Van életünk! kamerái előtt vetkőzött neki, szóval ha ide kattintasz, akkor rögtön meg is nézheted az átalakulásra váró félmeztelen testet.

Árpa Attila elég erős bejegyzésben írta meg, hogy koronavírusos

Árpa nem finomkodott a véleményét, illetve tapasztalatait illetően, amikor bejelentette, hogy már 10 napja küzd a betegséggel. Ha kíváncsi vagy a szövegre, akkor itt folytasd az olvasást.

A szülővárosába visszatérő Eszenyi Enikőt sztárként kezelik: “Nem igazán értjük a vádakat, amelyeket korábban felhoztak ellene”

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Vígszínház botrányos körülmények között távozott igazgatója Csengeren találta meg új életét, ahol máris sikerült megreformálnia a helyi kulturális életet. A Művelődési Ház igazgatója sűrű hálákba foglalja nevét. További információkért katt ide

Exkluzív interjú készült Holló Mártával: “Két gyönyörű gyerekről álmodtam”

A 45 éves műsorvezető 25 éve van képernyőn, karrierje a magyarországi kereskedelmi televíziózás hajnalán indult, ő volt a Fókusz arca volt az RTL Klubon Marsi Anikó, Kolosi Péter és Batiz András társaságában. Holló Márta azon szerencsések egyike, akinek a munkahelyi sikerek mellett a boldog magánéletről sem kellett lemondania. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal vele beszélgettek. A teljes adást erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Szabó Zsófi testén egyre látványosabb nyomokat hagy az edzés, csakhogy a kockás has és az izmos karok nem aratnak felhőtlen sikert

A válófélben lévő tévésről már egy ideje tudjuk, hogy rákapott a futásra, de ki gondolta volna, hogy ez így kigyúrja az embert. A kommentelők vegyes érzelmekkel fogadták Szabó Zsófi legfrissebb fényképét, amelyen alapos betekintést kaptunk az egyre komolyabban épülő izomzatába. Íme.

Novák Henriett elmesélte, hogyan lett belőle amerikai állampolgár

Novák öt évig játszott a Jóban Rosszban sorozatban, mielőtt Los Angelesbe költözött. A szlovákiai színésznő számára az állampolgárság megszerzése nem volt egyszerű. Fotó és további részletek itt.

Hajas László vizsgára készül a karantén alatt, nem fodrászatból

A járványnak köszönhetően végre van ideje “alaposabban elmélyedni” egy olyan területen, ami még nem megy neki elég jól. Miről van szó? Innen kiderül.

Demi Lovato megvakult a rengeteg drogozástól, a mai napig nem lát rendesen

Fotó: Mike Pont/FilmMagic

Három évvel ezelőtti túladagolása után három sztrókja és egy szívrohama is volt. Jelenleg annyira rossz a látása, hogy egy pohár italt nem tud rendesen kitölteni. A történtekről a popcsillag új dokumentumfilmjében vallott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Keresés az oldalon