Bagi Iván több mint 100 kilós lett, ezért felhívta Norbit, és már 6 nap után látványos az eredmény

Startlap - Startlap
Miután felfedezte magán azokat a bizonyos "csimpánzcsöcsöket", fogyókúrázni kezdett Schobert Norbival. Bulvárösszefoglaló.

Bagi Iván több mint 100 kilós lett, ezért felhívta Norbit, és már 6 nap után látványos az eredmény

Miután felfedezte magán azokat a bizonyos “csimpánzcsöcsöket”, fogyókúrázni kezdett Schobert Norbival, és alig egy hét alatt több kilótól megszabadult. Előtte-utána fotók és a diéta műhelytitkai ebben a cikkben találhatók.

Fekete Dávidot letartóztatták: 11 év börtönt is kaphat

A sikkasztással és csalással gyanúsított korábbi megasztárost károsultjai csoportja várta a Győri Járásbíróság előtt, ahová bilincsben vezették elő. Részletek itt.

Istenes Bence meglátogatta apját a Pancho Arénában: “Kerestem a főnök alagútját, de egyelőre nem találtam”

Istenes László műsorvezető néhány héttel ezelőtt “nagy örömmel és tisztelettel” fogadta el a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatói pozícióját. Istenes Bence beugrott hozzá szelfizni. Íme.

Dallos Bogi megszólalt a cseréről: ezért ül a helyére Csobot Adél az X-Faktorban

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Radics Gigi helyett 2019-ben érkező Dallos rendkívül lelkes mentor volt, ráadásul Puskás Petit is a műsornak köszönheti, mégis távozik. Miért? Ebből a cikkből kiderül.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő szándékosan nem adott kötényt Czutor Zoltán feleségének

Nem tartotta volna etikusnak, ha Czutor-Kilián Zsanettet továbbjuttatja. Videó.

Köllő Babett egy ágyban alszik 11 éves lányával

Köllő Babett a legnagyobb természetességgel, egy kósza félmondatban említette meg a fenti tényt a Mokka stúdiójában, mire Orosz Barbara elképedt. A szokatlan vallomás mellett a luxusfeleség néhány perces jelenése egyéb érdekességet is tartogatott: rengeteg családi fotót vetítettek róla és kivételes szépségű kislányáról. Videó.

Szabó Erika először beszélt férjéről

A Barátok közt korábbi Tildája szinte sosem nyilatkozik magánéletéről, tavaly gyakorlatilag teljes titokban állt oltár elé. Így kifejezetten váratlan dologként értékelhető, hogy ezúttal csomó mindent elmondott házasságáról, elég behatóan ecsetelte férjéhez fűződő viszonyát. Bővebben.

Fenyő Iván vallomása: lemondott arról, hogy valaha boldog legyen egy nő mellett

A 41 éves színész, aki annak idején a nők kedvence volt, Hajdú Péternek nemcsak régmúlt szerelmeiről is beszélt, hanem durva életmódjáról is, aminek köszönhetően majdnem meghalt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Exkluzív interjú készült Lovas Rozival: “Az életnek nem az a dolga, hogy könnyű legyen”

A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal A mi kis falunk színésznőjét kérdezték, aki tavaly házasodott össze dramaturg férjével, majd egy hónappal később megszülte első gyermekét. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva hallgatható.

Így nézett ki a Dallas Jockey Ewingja fiatalon, akit 69 évesen ismerte meg a világ, majd néhány évvel később elvitte a rák

Fotó: Maureen Donaldson/Getty Images

Jim Davist mindenki utolsó szerepével azonosítja, pedig mielőtt 1978-ban elkezdte forgatni a Dallast, már 180 tévés és filmes produkció volt a háta mögött. Amikor 1981-ben elhunyt, a sorozat alkotói az iránta érzett tiszteletből döntöttek úgy, hogy nem keresnek helyette másik színészt, és ezért Jockey-nak balesetet kellett szenvednie. Ebben a cikkben régi fényképeket nézegethetsz Jim Davisről, és közben megismerheted élete és halála történetét.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában