Bagdy Emőke rengeteg pszichológusnak szólt vissza

A neves szakember a Magyar Nemzetben tett közzé egy írást, melyben visszaszólt több, mint ezer kollégájának. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-12 18:17

MTI Fotó: Soós Lajos

Meseország mindenkié: Bagdy Emőke visszaszólt pszichológus kritizálóinak

Korábban már több, mint ezer tiltakozó pszichológus írt állásfoglalást a Dúró Dóra által ledarált Meseország mindenkié című könyv kapcsán. Akkor arra is kitértek, hogy néhány szakember, így Bagdy Emőke megállapításaitól is elhatárolódnak. Most a neves szaktekintély a Magyar Nemzet hasábjain válaszolt bírálóinak. Az írás kulcsfontosságú elemei ebből a cikkből érhetőek el. 

Pénzügyi elszámolási probléma vezethetett Bogdán László halálához

Minderről a Bogdán család ügyvédje írt hétfőn egy posztot saját közösségi oldalára. Visegrády Zoltán úgy tudja, Cserdi egykori polgármestere a hátrahagyott búcsúlevelében megnevezett egy személyt, aki az elszámolással kapcsolatos problémákkal összefüggésbe hozható. Bővebben az ügyről errefelélehet tájékozódni.

Pártot alapított az első Orbán-kormány minisztere

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormányban oktatási minisztere egy új pártot hozott létre. A párt neve ide kattintva tudható meg. 

Szlovákiában drákói szigor jön, kitört a botrány a koalícióban

A kormányfő úgy érzi, ez az utolsó esély az ország teljes lezárása előtt. Igor Matovic szerint több tucat ember haláláért a gazdasági miniszter a felelős. Hogy mi is történik jelenleg a közvetlen szomszédunkban, arról itt lehet minden fontosabbat megtudni.  

Azt hittük, ez soha nem fog megtörténni: Kim Dzsongun sírva kért bocsánatot a népétől

Kim Dzsongun a Koreai Munkapárt megalakulásának 75. évfordulóján tartott katonai parádén mondott beszédet, amikor könnyeit morzsolva váratlanul bocsánatot kért a népétől. A miértre itt található meg a válasz. 

A magyar származású ex-diplomata a kínai fogságban tudta meg, milyen óriási világjárvány van

Közel két esztendeje tartják fogva Kína egyik börtönében Michael Kovrig egykori kanadai diplomatát, aki január után most először léphetett kapcsolatba a külvilággal. A kanadai pekingi nagykövetnek ugyanis sikerült engedélyt szereznie egy virtuális egyeztetésre, amire szombaton került sor. Részletek.

Nem lesz a Vörösmarty téren karácsonyi vásár

MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Idén nem rendezik meg a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt a hagyományos formában. Hogy miért is döntött így a főváros egy nappal a határidő lejárta előtt, arra ez a cikk próbál meg magyarázatot adni. 

Megjelentek a hamis maszkok és COVID-tesztek Magyarországon, több milliót foglaltak le belőlük

Több mint 3,5 millió orvostechnikai eszköz, gyógyszer, fertőtlenítő folyadék és védőeszköz, leginkább maszk forgalomba kerülését akadályozta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a május 11. és július 12. között megrendezett nemzetközi STOP művelet keretében. Az akció részletei csak egyetlen kattintásra.

Mai nap hírei

Környezetbarát mozdony állhat munkába hazánkban

transpack.hu2 órája

Orbán Viktor válaszolt Martin Schulznak

demokrata.hu3 órája

A pandémia és a légszennyezettség - a Nasa új adatai

koponyeg.hu4 órája

Kutatók elárultak, melyik szülődtől mit örökölsz genetikai szempontból

joy.hu5 órája

A Kuka készíti a Volkswagen elektromos kisbuszának gyártósorát

autopro.hu6 órája

Januártól ismét napelemes pénzre pályázhatunk

tisztajovo.hu7 órája

Egy pohár ital és egészségesek maradunk!

napidoktor.hu17 órája

Nagy mobilos tervek a Microsofttól

itbusiness.hu19 órája