Bács Ferenc lánya szerint az új feleség tette tönkre viszonyukat

Startlap - Startlap
Bács Kati azt is elmondta, mit tervez apja hagyatéki eljárása ügyében. Bulvárösszefoglaló.

Bács Ferenc lánya elmesélte, hogyan romlott meg a kapcsolata édesapjával, amikor megjelent az életükben az új feleség

Bács Ferenc távozásakor értesülhettünk arról, hogy a színművész lánya egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot apjával, még a halála híréről is a médiából szerzett tudomást. Kati most elárulta, miként romlott meg az egykor még jó viszony kettejük között: állítása szerint édesapja új felesége, Edina az oka mindennek. Bács lánya apja hagyatékát sem fogja csak úgy elengedni. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatod el Bács Kati szavait.

“Életem egyik legfájdalmasabb pillanata volt” – Zoltán Erika férje először beszélt arról, miért nem vállalnak több gyereket

Zoltán Erika immár közel 30 éve van együtt férjével, Kátai Róberttel, akivel egyetlen gyermeket nevelnek. Azt, hogy Zoénak nem lesz testvére, a kislány születése után döntötték el, méghozzá igen alapos indokkal.

L.L. Junior: Lacika a kedvenc számítógépes játékában is sírhantot épít a testvérének

Megrendítő nyilatkozatot adott L.L. Junior arról, hogy érzi most magát, és hogy dolgozza fel nagyobbik fia, a hatéves Laci öccse augusztusi halálát. Ebből arra is fény derült, milyen síremléket kap Dávid. Szavait ebben a cikkben olvashatod el.

Terry Black gyerekeinek gyámja újra megpróbálja megszerezni Némedi Mari örökségét

A Terry Black végrendeletében Fanni és Danigyámjaként megjelölt  Árvai Mónika bíróságra megy Némedi Mari örökségéért, amely megmenthené a hajléktalanság közelébe került két árvát. Mi köze a vaskúti származású színésznő hagyatékának az elhunyt előadóművészhez?

Rékasi Károly őszintén vallott a balesete utáni megpróbáltatásairól: “Nem szégyellem, volt olyan, hogy megálltam, mert összeomlottam. Sírtam, aztán folytattuk tovább.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tavaly Ravelloban❤️☀️☀️☀️🤩🤩🤩🤩🤩az egyik legszebb hely , ahol valaha jártunk🙏🏻csoda #rekasikaroly #ravello #holiday

Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés,

Rékasi Károly pillanatnyilag politikai karrierjét építgeti, hiszen indul az őszi önkormányzati választáson, de nem volt mindig ilyen lelkes: balesete után nagyon rossz állapotban volt. Erre a linkre kattinva megtudhatod, hogyan vallott a sérülését követő időszak nehézségeiről: a színész mesélt arról, amikor a Barátok közt producerei még a kórházban közölték, hogy távozhat a sorozatból, miként volt képes összeszedni magát mélyrepülései  után, és azt is elmondta, mit jelentett számára a nézők támogatása.

Megvan az Ázsia Expressz két döntős párosa

Péntek este jön az Ázsia Expressz második évadának fináléja, ahol az a két győztes páros szállhat ringbe a 10 millió forintért, akiket a legutóbbi adásban választottak ki. Az alábbi cikkben az ő nevükön túl egy nézőbarát módon rövidre vágott videón nézheted meg az eredményhirdetés utáni könnybe lábadt szemeket és örömteli öleléseket.

Ilyenek lennének a kifutók, ha az igazi arcukat mutatnák a nők: Andie McDowell maga volt az elegancia, Eva Longoria kisfiával vonult, Hellen Mirren mezítláb rohant a L’Oreal Paris kifutóján, ahol egy csomó más híres nővel együtt ünnepelték a nemek egyenjogúságát 

A L’Oréal Paris rendhagyó divatbemutatóval jelentkezett a Párizsban zajló divathét alkalmából: a Le Défilé fashion shown a szépséget, a női egyenjogúságot és a feltörekvő divattervezőket ünnepelték elismert színésznők, sportolók és vezető modellek közreműködésével. Az eseményen ezen a nők egy egészen más, őszinte oldalukat mutatták meg ahhoz képest, amit az ilyen alkalmakkor megszoktunk.

Szuperszexi félmeztelen fotót posztolt Palvin Barbaráról egy fodrász

Palvin Barbaráról láttunk már néhány jól sikerült fotót, több és kevesebb ruhában egyaránt. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy kattints ide, és nézd meg azt a fényképet, amelyet egy New York-i mesterfodrász osztott meg a magyar modellről, mert egy olyan bensőséges hangulatú felvételről van szó, amit akár otthon, egy gyors zuhany után is készíthettek volna Palvinról. És igen, csak alul takarja törülköző.

Janicsák Veca: Ábel még nem ért el a munkájában arra a szinte, ahova én, emiatt kevesebbet is keresett

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel házassága állandó téma az Ázsia Expressz óta, pedig szerintük nincs a kapcsolatukkal semmi baj. Ennek kapcsán az énekesnő elárulta, hogyan torzította a róluk kialakult képet a műsor szerkezete. Továbbá kiderült: lányuk születése után majdnem vége lett a frigynek, ekkor több hét szünetet tartottak. Ha érdekel, hogyan jutottak el a szakítás szélére, és milyen volt megküzdeni azzal, hogy Janicsák volt a családban az igazi kenyérkereső, akkor olvass tovább!

Van egy dolog, ami miatt Kóbor János még unokája keresztelőjére sem tudott elmenni

Kóbor János fia egyáltalán nem csodálkozott, hogy apja nem tudott megjelenni kisunokája, Hanga Szófia keresztelőjén. Mi áll az elmaradt jelenés hátterében?

Ez is érdekelhet

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...

képcím

Kórházba került Gianni Annoni, megoperálták

képcím

Felkészültél a téli fűtésszámlákra? Íme a nagy rezsi-kvíz