"Az ilyen krízishelyzetek mutatják meg, ki mennyit ér" - Csernus megszólalt a koronavírusról

Startlap - Startlap
A közismert pszichiáter lélektani szempontból értékelte a járványt és hasznos tanácsokat adott. Bulvárösszefoglaló.

“Általában az ilyen krízishelyzetek mutatják meg, ki mennyit ér, ki mennyire erős lélekben” – Dr. Csernus Imre elmondta a receptet a koronavírusos depresszió ellen

Csernus Imre interjút adott a koronavírus apropóján. A kiabálásával ismertté vált pszichiáter természetesen lélektani szempontból értékelte a pandémiát, valamint hasznos tanácsokat adott. Részletek itt.

Így néz ki ma a Tüskevár Tutajosa

Több mint 50 éve, 1967-ben mutatta be a Magyar Televízió Fekete István Tüskevár című könyvéből készítetett 8 részes, fekete-fehér filmsorozatát. A filmsorozat főszereplője, Seregi Zoltán akkor még kisfiú volt, de a képkockákkal együtt ő is alaposan megöregedett. Ebből a cikkből nemcsak az derül ki, hogy fest most az immár 66 éves Seregi, hanem az is, mivel foglalkozik.

A koronavírus áldozata lett két híres zenész 

Szóvivője jelezte, hogy elhunyt Joe Diffie countryzenész a koronavírus okozta szövődményekben. Diffie világszerte ismert név volt a countryrajongók körében, haláláról és munkásságáról itt írnak.

 
Fotó: Rick Diamond/Getty Images for Pepsi’s Rock The South 
 
Alan Merrill halálát is a koronavírus szövődményei okozták. Merrill az a zenész, akinek többek között az I Love Rock ‘N’ Roll című slágert köszönheti a világ. A 69 évesen elhunyt Merrill életét ebben a cikkben idézik fel.

Voksán Virág megszülte második gyermekét, és rögtön posztolt is róla egy fotót

Március 26-én megérkezett a nagytesó Voksán Virág 2018 októberében született fia, Beni mellé. A lemezlovas rögtön megmutatta a kislányt mindenkinek, és azt is elárulta, milyen nevet adtak neki. Íme a fotó és a további részletek.

“Bevallom, nem volt egyszerű feladat” – Debreczeni Zita a Barátok közt vendégszereplője volt

A modellből lett fotós Vili bácsival kapott egy közös jelenetet, ami hétfő este kerül adásba. Ebben a cikkben Debreczeni Zita beszámol a forgatásról, amelyről egy fotót is találsz.

Horváth Gréta olyan fotót posztolt a családjáról, ami még az esküvői képénél is több lájkot kapott

Az Ázsia Expressz második szériájának győztese egy filmes jelenetet alkotott újra férjével és kisfiával, és mivel elég komolyan vették a jelmezeket, igencsak ütős lett a végeredmény. A fényképért ide kell kattintani.

Milyen a home office, ha úszó vagy? Elég vicces: Hosszú Katinka megmutatta

A bajai sportklasszis nem szokotott hozzá a tétlenkedéshez, és már kifejezetten hiányzik neki a versenyzés. Legfrissebb Insta-posztjában megmutatta, hogy néz ki, amikor egy úszó van home office-ban. Így.

Nem Károly az egyetlen a Buckingham Palotából, aki elkapta a koronavírust

Fotó: Paul Edwards – WPA Pool/Getty Images
 
Azt már tudjuk egy ideje, hogy Károly herceg koronavírussal fertőződött, ahogyan azt is, hogy a brit királyi család kifejezetten későn tette meg első óvintézkedéseit a járvány ellen. Így nem meglepő, hogy nem ő az egyetlen beteg. Ezúttal egy olyan ember diagnózisára derült fény, aki roppant közel áll Erzsébet királynőhöz. Részletek itt.

Peller Mariann 10 kilót fogyott tavaly: látványos fotókon illusztrálta a különbséget, és elárulta, hogyan csinálta

Peller Mariann 2019-ben vágott bele az alakformálásba: tornázni kezdett, és diétás étrendre váltott. Az alábbi cikkben Peller részletesen elmeséli, mit hogyan csinált az áhított átalakulás érdekében, valamint két fotón mutatja meg, mennyire jelentős változást sikerült elérnie. 

Akkor és most: szerinted mennyit változtak a Meseautó szereplői 20 év alatt?

2000 decemberében mutatták be az 1934-es Meseautó című film remake-jét Stohl András és Ónódi Eszter főszereplésével. Az alkotásban feltűnt Bajor Imre, Kern András és Molnár Piroska is. A két főszereplő fényes karriert futott be a film óta, de vajon mennyire változtak meg 20 év alatt? 

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...