'Az egész életemet végigkíséri ez a tragédia' - autó gázolta halálra Balázs Andi nővérét

A reklámokból ismert színésznő édesanyja elvesztésén se tudta túltenni magát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-26 12:41

Fotó: Facebook

A Kasszás Erzsiként ismertté vált Balázs Andrea a képernyőn mindig szélesen mosolyog, miközben életét egy máig feldolgozatlan, gyerekkori trauma árnyékolja be. Édesanyja öt évvel ezelőtti halála óta pedig már két halottja nyugszik szülővárosa, Gyomaendrőd temetőjében – írja a Bors.

Bár pici voltam még, de az egész életemet végigkíséri ez a tragédia. Valószínűleg édesanyám betegsége is ezért alakult ki, mert so­sem tudta fel­dolgozni a történteket. Nem is le­het

– fogalmazott Balázs Andrea nővére haláláról. A színésznő alig négyéves volt, amikor három évvel idősebb testvérét a házuk előtt elgázolta egy autó. Nővére a baleset következtében azonnal meghalt. Amikor édesanyja elhunyt, már idősebb volt, de őt is túl korán kellett elengednie, ami örökké mardosni fogja a szívét. Különösen fáj neki, hogy anyukája sosem láthatta őt budapesti színházban játszani.

Harmincöt éves koromban vesztettem el őt, és azért tartom ezt igazságtalannak, mert még rengeteg közös élményünk lehetett volna. Az ünnepek közeledtével mindig felerősödik bennem a hiánya, nem tudom, és nem is akarom már visszatartani a könnyei­met. (…) Ő mindig velem van, sokat beszélgetek vele. A színházi premierek előtt például mindig mondom neki, hogy figyeljen, mert ma nagyon nagy szükségem van rá. Sokat beszélek is róla, mert ez egyfajta terápia számomra. Feldolgozni azonban sohasem fogom, hogy elvesztettem. A fájdalom ma is ugyanolyan, itt van minden sejtemben, és sohasem lesz jobb, de ezt is el kellett fogadnom.

 

Mai nap hírei

Az Orbán-kormánynak is üzent Ferenc pápa

mfor.hu11 órája

Borús jóslat: ha nem lesz változás, lőttek a dunai hajózásnak

agrotrend.hu12 órája

Rendszeresen mezőgazdasági magánutakra tereli az autósokat a Google Maps

magyarmezogazdasag.hu15 órája

Új igazolványt kaphat minden magyar: júliusban érkezik a hivatalos kártya

penzcentrum.hu17 órája

„Idegösszeomlást kapott attól, hogy nem arra használták, amire való” – 65 éve hunyt el Soós Imre

wmn.hu17 órája

Fiola gólörömével halálra rémítette a magyar műsorközlőt

m4sport.hu17 órája

Alföldi Róbert és Karácsony Gergely készül valamire

168.hu17 órája

A briteknél beindult a harmadik hullám, Oroszországban is gyorsan terjed a delta variáns

444.hu19 órája