Kiemelt Hírek 2020. szeptember 04.

"Az édesapja mennyire büszke most rá ott fönt" - Gesztesi Panka már modellkedik, mutatjuk az első munkáját

Startlap Kiemelt Hírek 2020. szeptember 04.
A 14 éves Pankával az egyik leghíresebb magyar ruhamárka dolgozott együtt, és azóta újabb felkéréseket kapott. Bulvárösszefoglaló.

“Az édesapja mennyire büszke most rá ott fönt” – Gesztesi Panka már modellkedik, mutatjuk az első munkáját

A januárban szívrohamban elhunyt Gesztesi Károly lányával az egyik legismertebb magyar ruhamárka dolgozott együtt. A hír kapcsán Liptai Claudia és a 14 éves Panka is megszólalt: előbbi aggódva figyeli a dolgot, de azért ellátta Pankát hasznos tanácsokkal, utóbbi pedig nagyon lelkes. Ebben a cikkben megszemlélheted a fotózás végeredményét, és elolvashatod, ki hogyan nyilatkozott.

Gáspár Laci koronavírusos

Az énekes nem folytathatja az Álarcos énekes forgatását, de néhány részben még látható lesz. Állapotáról ebben a cikkben mesél, ahol az is kiderül, milyen intézkedéseket hozott az RTL Klub Gáspár fertőzése miatt.

Blikk: Friderikusz Sándor visszatérhet a képernyőre

A napilap szerint Friderikusz az RTL-hez igazol, és alapos értesüléseik vannak arról is, milyen műsorban lesz majd látható. Bővebben.

Schell Judit Spanyolországba költözött két fiával

Schell Judit már régóta készült a költözésre, viszont a gyermekek édesapja, Schmied Zoltán Magyarországon maradt. Miért hagyta el az országot, és mi lesz a munkáival? Innen kiderül.

Exkluzív interjú Fehér Annával: “Ha én nem szeretem magamat, hogyan várhatom el másoktól, hogy szeressenek?!”

MTI Fotó: Kollányi Péter

Fehér Annával nem gyakran készülnek interjúk, a színésznő azonban a BEST magazinnal kivételt tett. Sőt, ezúttal olyan témákról nyilatkozott, amikről még annyit sem szokott, mint bármi másról: mesélt kilencéves kisfiáról, a filmvásznon való meztelenségről, korábbi munkáiról, gyermekkoráról és édesanyja haláláról.

Gianni egész étterme együtt gratulált a babához

Nem mindennapi módon kedveskedett Debreczeni Zita és Gianni Annoni első gyermeke születése után a párnak a Trattoria Pomo D’Oro: a teljes stáb közösen gratulált egy különleges fényképpel. Íme.

Újabb színész távozik az Operettszínházból: Barkóczi Sándor már keményebben fogalmazott döntése hátteréről, mint Szinetár

Miután tegnap fény derült arra, hogy véglegesen elválnak az Operettszínház és Szinetár Dóra útjai, méghozzá azért, mert a teátrum nem tartotta be az egyezségüket, nem sokkal később Barkóczi Sándor is bejelentette: ő sem tagja már a társulatnak. Ugyanakkor míg Szinetár Dóra jó diplomataként alig árult el valamit arról, mi történt pontosan közte és a színház között, Barkóczi korántsem volt ilyen szégyenlős, amikor a Facebookon nyilvánosságra hozta döntését. A teljes bejegyzés ebben a cikkben elérhető.

Fodor Zsóka: Volt egy szerelmem, nagyon jóképű fiú volt és elhagyott egy szőke, bajszos dobosért

Végre történt valami jó Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa új műsorában: meghívták Fodor Zsókát, és a 78 éves színésznő egy kifejezetten szokatlan szerelmi történettel rukkolt elő. Ha érdekel a sztori, akkor kattints ide, és olvasd el/nézd meg videón, mit mondott Fodor.

Balázs Klári félt, hogy elhízik, miközben majdnem lebénult

Korda György híresen hiú és mindig makulátlan feleségének egy közel életmentő gerincműtét sem szegheti a kedvét, ha a testéről van szó. Így Balázs Klári már a műtét másnapján a sminkeléssel és az alakjával volt elfoglalva, de ennek meg is lett az eredménye, mert a júniusi operáció egyáltalán nem látszik rajta. Kordáné a Fókusznak mesélt az operáció utáni hetekről. Videó és további részletek itt.

Szegedi Fecsó kikészítette barátnőjét, Vivi elsírta magát a Love Bistróban

Forrás: TV2

Habár a műsor során úgy tűnt, alapvetően Kiss Vivi az, aki tud főzni, Szegedi Ferenc erről inkább hallgatott, és utólag úgy értékelte az eseményeket, hogy Vivi “nem akarta ezt eléggé”. A képernyő másik oldaláról úgy tűnt, az akarattal nem volt gond, hiszen Vivi bőgött, amikor Fecsó kezéből elkezdett kicsúszni az irányítás. Természetesen erről is van videó, méghozzá itt.

Keresés az oldalon