Az arizoniai indiánok lángosa jobb, mint a magyar?

Startlap - Startlap
Az elkészítés módja nagyjából ugyanaz, mint a magyar lángosé, de aki kóstolta, azt állítja, finomabb, ropogósabb.

Az Index olvasója nemrégiben az Egyesült Államokban járt, ahonnan meglepő levelet küldött a lapnak.

Ebben ugyanis azt írta, Tucson mellett, Arizonában, a sivatag közepén, a San Xavier spanyol misszió temploma mellett a helyi indiánok magyar lángost készítenek,

Popovers / Fried bread néven. 

A levélíró még fotót is csatolt a fenséget ételről, mely itt megnézhető. 

A férfi egyébként hozzátette: sokkal finomabb és ropogósabb az indián verzió, mint ami a magyar piacokon kapható.

 

 

 

Fry Bread Recipe By Food Fusion

Delicious fry bread recipe. Serve with your favorite topping. Perfect for breakfast or brunch. #HappyCookingToYouwritten recipe. http://bit.ly/2v3WLguMore Recipes: http://www.foodfusion.comDownload iOS & Android apps: http://bit.ly/2xhP4aQ

Közzétette: Food Fusion – 2018. július 26., csütörtök

 

 

 

A Popovers eredeti neve egyébként Navajo Taco volt.

 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, melyik megyében hány embert oltottak be

képcím

"Dolgozatírás közben is próbálnak tőlünk segítséget kérni"...

képcím

Így úszhatod meg olcsón az utazást a Balatonra