Az arizoniai indiánok lángosa jobb, mint a magyar?

Startlap - Startlap
Az elkészítés módja nagyjából ugyanaz, mint a magyar lángosé, de aki kóstolta, azt állítja, finomabb, ropogósabb.

Az Index olvasója nemrégiben az Egyesült Államokban járt, ahonnan meglepő levelet küldött a lapnak.

Ebben ugyanis azt írta, Tucson mellett, Arizonában, a sivatag közepén, a San Xavier spanyol misszió temploma mellett a helyi indiánok magyar lángost készítenek,

Popovers / Fried bread néven. 

A levélíró még fotót is csatolt a fenséget ételről, mely itt megnézhető. 

A férfi egyébként hozzátette: sokkal finomabb és ropogósabb az indián verzió, mint ami a magyar piacokon kapható.

 

 

 

Fry Bread Recipe By Food Fusion

Delicious fry bread recipe. Serve with your favorite topping. Perfect for breakfast or brunch. #HappyCookingToYouwritten recipe. http://bit.ly/2v3WLguMore Recipes: http://www.foodfusion.comDownload iOS & Android apps: http://bit.ly/2xhP4aQ

Közzétette: Food Fusion – 2018. július 26., csütörtök

 

 

 

A Popovers eredeti neve egyébként Navajo Taco volt.

 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

A tökéletes rizs titkai

képcím

Kiderült, melyik megyében hány embert oltottak be

képcím

"Dolgozatírás közben is próbálnak tőlünk segítséget kérni"...