Kiemelt Hírek 2019. szeptember 18.

Megerőszakolásáról vallott Vámos Erika

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2019. szeptember 18.
Bulvárösszefoglaló.

Vámos Erikával megtörtént az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy nővel történhet

Vámos Erika sokáig nem beszélt arról, hogy 14 évesen egy férfi ismerőse megerőszakolta, ám úgy érzi, sokaknak adhat erőt, ha nem temeti magába a saját esetét. A szörnyű tragédia részleteit ebben a cikkben osztotta meg a nyilvánossággal a műsorvezető.

Szinetár Dóra sajnálja, amit tett

Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok

– vallotta meg a Budapesti Operettszínház színésznője egy tévéműsorban.  Ha kíváncsi vagy, mi az az egyetlen dolog, amit elhibázott lépésnek tart az életében Szinetár Dóra, olvasd el a lenti cikket.

Kiderült, mi volt Terry Black utolsó kívánsága

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sikeres szívműtétje után váratlanul, a hazaengedésére várva halt meg a 71 éves Terry Black. Örökbe fogadott gyermekei teljesen összetörtek a tragédia után. Dani tíz nap múlva lesz nagykorú, így 14 éves húga, Fanny gyámja lehet, ezért az árván maradt gyerekek nem kerülnek intézetbe. Azt, hogy mi volt az édesapja utolsó kívánsága, Dani árulta el egy lapnak.

Először hallhatjuk Aradszky László lányunokáját énekelni

Aradszky László rettentően büszke volt az unokáira, akik közül már ketten is a zenei pálya felé kacsingatnak. Marcit már többször is hallottuk énekelni, a kisebbik unoka, Olívia azonban most lépett először színpadra, méghozzá a Szenes Iván-emlékkoncerten, ahol a Vuk betétdalát adta elő. Hallgasd meg az alábbi videóban.

Michael Schumacher már nincs Párizsban

MTI/EPA/Franck Robichon

Múlt hétfőn Michael Schumachert a párizsi Georges Pompidou Klinikára szállították, ahol a világhírű szívsebész, Philippe Menasché őssejtkezeléssel próbált javítani az állapotán. Ha hinni lehet a sajtóhíreknek, egy kórházi dolgozó kikotyogott pár dolgot, amit az alábbi cikkben olvashatsz el.

Eljött az a pont, amikor Demcsák Zsuzsa elsírta magát

Az extrém körülmények, a folyamatos terhelés, a kihívások és a viták mindenkit megviseltek az Ázsia Expressz forgatásán. Most Demcsák Zsuzsánál jött el az a pont, amikor kicsordult a könnye. Erről alább nézhetsz meg egy videót.

Will Smith Budapest hídjairól posztolt videót

MTI/EPA/Ian Langsdon

Will Smith ismét Budapesten van, és a főváros tetejéről jelentkezett be egy videóban. Az Instagramra kitett, alább látható videóban Buda egyik magaslati pontjáról szemléli a várost, és arról beszél, hogy mindig lenyűgözték a hidak.

Friss hírek Szilágyi István egészségi állapotáról

Tavaly februárban letört egy darab a csípőjéből Szilágyi Istvánnak egy háztartási balesetben, és járókerettel is alig tudott közlekedni. A legfrissebb hírek szerint a színész egyre jobban van, erről ő maga mesél a lenti cikkben.

Sokkoló részletek Demi Moore önéletrajzi könyvében

MTI/EPA/Justin Lane

Heteken belül megjelenik Demi Moore önéletrajzi könyve, ami bőven tartogat meglepő és sokkoló vallomásokat a színésznő életéről, kapcsolatairól és családjáról. Ezekből nyújt ízelítőt a lenti cikk.

Tóth Vera nagyon büszke magára

Tóth Vera őszintén, tabuk nélkül beszél a mozgással, fogyással kapcsolatos sikereiről és kudarcairól is. Ezúttal igazi sikerélmény érte, ami nagy büszkeséggel tölti el az énekesnőt. Ha érdekel, mi történt Tóth Verával, az alábbi cikkből megtudhatod.

Keresés az oldalon