"Annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel" - megszólalt Kóbor Jánosék menedzsere

Startlap - Startlap
A Blikk információi szerint a koronavírusos és be nem oltott Kóbor Jánost átszállították egy másik kórházba. Bulvárösszefoglaló.

“Annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel” – megszólalt Kóbor Jánosék menedzsere

MTI Fotó: Soós Lajos

Már egy hete, hogy kórházba került Kóbor János. “Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit, annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel” – nyilatkozta a Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere. Részletek.

A Blikk információi szerint a koronavírusos és be nem oltott Kóbor Jánost időközben átszállították egy másik kórházba

Berki Mazsi megmutatta a kislányát

Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeke november 4-én jött világra. A pár élőben közvetítette a szülést, a baba pedig a Berki Emma Katerina nevet kapta. Most Mazsi megmutatta kislányát, bár a fotón egy kicsit igazítottak, a fókusz így nem a kicsire, hanem inkább az édesanyára esik. Íme

Tóth Andi szexi ruhában készül a Dancing with the Stars szombati döntőjére

A táncpróbán készült merész fotóval buzdítja szurkolásra a követőit Tóth Andi. A képet itt találod.

Tóth Vera: Érzem a levegőben, hogy nemsokára megtörténhet a lánykérés

MTI/MTVA/Kaszner Nikolett

Egy ideje már ingázik vidéki házuk és a főváros között. Amikor dolgozik, akkor Budapesten van, ha pedig a kedvesével, akkor Palkonyán. Tóth Vera az nlc-nek mesélt az életéről, a terveiről és arról, miért is vállalta el az RTL Klub A Konyhafőnök VIP-ban való szereplést. Az interjúért ide kattints.

A Harry Potter-filmek főszereplői húsz év után visszatérnek Roxfortba

A Jóbarátok különkiadásához hasonló műsor érkezik az HBO Maxra január elsején. Kicsit több mint húsz évvel az első Harry Potter-film bemutatója utána csatorna előfizetői retrospektív különkiadást kapnak, amelynek címe Visszatérés Roxfortba. Részletek.

Titkairól vallott Nagy Sándor színész

A Jászai-díjas színész Hudák Anitának és Hepi Endrének adott mélyinterjút, amelyben Covid-betegségéről és színházi pályájáról mesélt, valamint gyermekkori történeteket is felidézett. De azt is elárulta, hogy miért szenvedett sokáig a külseje miatt. Innen megtudhatod.

Koronavírussal került kórházba Márió, a harmonikás

Koronavírusos lett és kórházba került Márió, a harmonikás. A zenészt az ajkai Magyar Imre Kórház Covid-osztályán kezelték, de sikerült legyőznie a vírust, és már otthonában gyógyul. Bővebben.

Emlékszel a Szulejmán sztárjára? Halit Ergenç ismét apuka lett

Samir Yordamovic/Anadolu Agency/Getty Images)

A jelenleg 51 éves színész boldogabb nem is lehetne, feleségével, Bergüzar Korellel megszületett harmadik gyerekük. A magyar közönség a nagysikerű Szulejmán című sorozat főszereplőjeként szerette meg. Ebben a fotókkal illusztrált cikkben röviden összefoglalják eddigi pályáját, és a magánéletébe is betekintést nyerhetünk.

Kiderült, ki a Marvel legszexibb férfi színésze

Az angol Accurate STD Testing a Google globális keresési adatait elemezte, hogy megállapítsa, melyik Marvel-színészre érkezik a legtöbb keresés a fizikai vonzerővel kapcsolatban, azaz, hogy a közvélemény kit tart a legszexibbnek, és érdekes eredményre jutottak. A listát ezen az oldalon tudod átböngészni.

Ez is érdekelhet

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok

képcím

Meghalt a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja, Michael Gambon

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...