Kiemelt Hírek 2018. augusztus 02.

Animal Cannibalst rappelt Jimmy Fallon műsorában a világhírű amerikai színésznő

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 02.
A Szellemírtók sztárja egy étteremben sem tudna magyarul rendelni, a Yozsefvárost viszont tudja fejből.

Kate McKinnon, aki talán leginkább a női főszereplős Szellemirtókból lehet ismerős, Jimmy Fallon műsorának vendége volt, ahol a Magyarországon forgatott új filmjét promózta – írja a 24.hu. A színésznő elmondta, hogy szerinte egy angol anyanyelvű ember számára a magyar a második legnehezebben megtanulható nyelv, és hiába igyekezett szorgalmasan, egy év alatt odáig sem jutott el, hogy képes legyen egy étteremben magyarul rendelni.

Helyette viszont sikerült egy igen komoly nyelvi teljesítményt elérnie: Erik nevű magyar sofőrje megtanította neki az Animal Cannibals Yozsefváros című rapszámát, amit elő is adott Fallonnak és a közönségnek.

Kate McKinnon Flawlessly Performs a Hungarian Rap

Kate McKinnon picked up some Hungarian language while filming The Spy Who Dumped Me in Budapest through a '90s rap song by Animal Cannibals, "Yozsefváros."

Közzétette: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon – 2018. augusztus 1., szerda

A lap megkereste az Animal Cannibals tagjait is, akik elmondták: fel akarják keresni a színésznőt és a dalszöveget megtanító sofőrt is.

Nagyon szeretjük Jimmy Fallon műsorát. Igaz, élőben nem követjük, de reggel felrobbant a telefonom a rengeteg üzenettől. Mindenki elküldte a videót és gratuláltak. Jóleső érzés, hogy ennyien szeretnek minket. Én is találkoztam már a színésznő nevével, de Qka MC imádja, a Saturday Night Live-ban szeretett bele. McKinnon kiválóan megoldotta a rappet, de nem is lepődöm meg, hiszen a színészek egyébként is profik. Habár állítólag egy évébe telt. Mindenesetre akarunk neki küldeni egy szép köszönőlevelet. Aki pedig igazán megérdemli a köszönetet az Erik, aki megtanította neki a szöveget, őt majd meghívjuk egy fagyira

– fogalmazott Ricsipí.

Keresés az oldalon