Anger Zsolt hátba döfte korábbi csapattársát  a Konyhafőnök VIP-ben

A Séf bebizonyította, minél könnyebbnek tűnik egy étel, annál nehezebb elkészíteni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-10-28 09:12

Péntek este újabb négy szereplővel bővült a Konyhafőnök VIP középdöntős mezőnye, ketten azonban búcsúzni kényszerültek a versenytől.

Az első feladat igazi meglepetést hozott, ugyanis egy rendkívül ritka húsfajtából kellett főételt készíteni. A versenyzők vadhúsra tippeltek, de kiderült, hogy valójában muflon vár rájuk a búra alatt.

Az ismeretlen húsfajta többüknél nem kis kapkodáshoz vezetett. Szabados Ági előmelegített sütőjét például elfoglalta valaki, így idő szűkében kénytelen volt hideg sütőbe berakni a húst. Ráadásul a nagy sietségben sikerült rámarkolnia a tűzforró serpenyőre is.

Jakupcsek Gabi a tegnapi kudarc után ismét megpróbálkozott a szufléval, de az egyik kiborult a sütőben, ezért teljesen elcsúszott a tálalással, és az utolsó négy másodpercben az étel elemeit már csak rádobálni tudta a tányérra.

Begi viszont bevállalta az egyik legrizikósabb ételt. A DJ úgy készített Wellington bélszínt muflonból, hogy a hússal korábban még nem találkozott, és az ételt sem próbálta még eddig sosem.

A második feladattal a Séf bebizonyította, minél könnyebbnek tűnik egy étel, annál nehezebb elkészíteni. A versenyzőknek málnatortát kellett készíteniük török mézzel.

Jakupcsek Gabi most is szenvedett, próbált minden elemet tökéletesen elkészíteni, azonban a zselével meggyűlt a baja. A szemfüles Séf ezt kiszúrta, és utasítására újra kellett készítenie.

Anger Zsolt egykori csapattársának adta a hátrányt a desszertkészítésnél. Bálint Ádámnak három hasznos konyhai eszközétől is el kellett búcsúznia. Ádám derekasan küzdött és találékonyságának köszönhetően az utolsó percekre mégis elkészült a tálalással.

A zsűri döntése alapján a nap legjobbja Lotfi Begi lett. Középdöntőbe jutott még Király Péter, Anger Zsolt és Szabados Ágnes.

A megasztáros Bálint Ádám és Jakupcsek Gabriella azonban elvéreztek.

 

Fotók: RTL Klub

 

Mai nap hírei

Az elektromos járművek véget vethetnek a kőolajkorszaknak

szimpatika.hu7 órája

Zlatan megindította a lavinát: több száz játékos az EA ellen – de miről is van most szó?

metabro.hu8 órája

Mi lesz veletek magyar-angol óvodák?

eletforma.hu12 órája

Vele tölti Jennifer Aniston a Hálaadást: fotójára több millió lájk érkezett

joy.hu13 órája

Jakab Péter: Orbán nem látja a kiutat a válságból

demokrata.hu14 órája

Északkeleten jönnek az első hópelyhek!

koponyeg.hu15 órája

Ulickaja: A történelemben először az egész bolygó beteg

konyvesmagazin.hu16 órája

Titkos szobát talált a házában a nő - Élete végéig bánni fogja, hogy benyitott

femcafe.hu18 órája