Anger Zsolt hátba döfte korábbi csapattársát  a Konyhafőnök VIP-ben

A Séf bebizonyította, minél könnyebbnek tűnik egy étel, annál nehezebb elkészíteni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-10-28 09:12

Péntek este újabb négy szereplővel bővült a Konyhafőnök VIP középdöntős mezőnye, ketten azonban búcsúzni kényszerültek a versenytől.

Az első feladat igazi meglepetést hozott, ugyanis egy rendkívül ritka húsfajtából kellett főételt készíteni. A versenyzők vadhúsra tippeltek, de kiderült, hogy valójában muflon vár rájuk a búra alatt.

Az ismeretlen húsfajta többüknél nem kis kapkodáshoz vezetett. Szabados Ági előmelegített sütőjét például elfoglalta valaki, így idő szűkében kénytelen volt hideg sütőbe berakni a húst. Ráadásul a nagy sietségben sikerült rámarkolnia a tűzforró serpenyőre is.

Jakupcsek Gabi a tegnapi kudarc után ismét megpróbálkozott a szufléval, de az egyik kiborult a sütőben, ezért teljesen elcsúszott a tálalással, és az utolsó négy másodpercben az étel elemeit már csak rádobálni tudta a tányérra.

Begi viszont bevállalta az egyik legrizikósabb ételt. A DJ úgy készített Wellington bélszínt muflonból, hogy a hússal korábban még nem találkozott, és az ételt sem próbálta még eddig sosem.

A második feladattal a Séf bebizonyította, minél könnyebbnek tűnik egy étel, annál nehezebb elkészíteni. A versenyzőknek málnatortát kellett készíteniük török mézzel.

Jakupcsek Gabi most is szenvedett, próbált minden elemet tökéletesen elkészíteni, azonban a zselével meggyűlt a baja. A szemfüles Séf ezt kiszúrta, és utasítására újra kellett készítenie.

Anger Zsolt egykori csapattársának adta a hátrányt a desszertkészítésnél. Bálint Ádámnak három hasznos konyhai eszközétől is el kellett búcsúznia. Ádám derekasan küzdött és találékonyságának köszönhetően az utolsó percekre mégis elkészült a tálalással.

A zsűri döntése alapján a nap legjobbja Lotfi Begi lett. Középdöntőbe jutott még Király Péter, Anger Zsolt és Szabados Ágnes.

A megasztáros Bálint Ádám és Jakupcsek Gabriella azonban elvéreztek.

 

Fotók: RTL Klub

 

Mai nap hírei

Különleges bolygórendszerre bukkantak

szimpatika.hu10 órája

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu10 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu12 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu15 órája

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet az iPhone13

gsmring.hu15 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu17 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu18 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu18 órája