Alicia Silverstone együtt fürdik 9 éves fiával

Startlap - Startlap
Nem ez az egyetlen fontos dolog, amit érdemes tudni a színésznőről: Silverstone megrágja az ételt, mielőtt odaadja Bearnek. Bulvárösszefoglaló.

Alicia Silverstone együtt fürdik 9 éves fiával

A Spinédzserek című kultikus 90-es évekbeli tinifilm főszereplője nem először hallatt szokatlan nevelési módszereiről: Silverstone korábban arról nyilatkozott, hogy előbb ő megrágja a fiának az ételt, és Bear Blu csak utána eheti meg. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Bangó Margit fiatalon?

A kijárási korlátozások megszűnésének köszönhetően Bangó Margit és Emilióék ismét találkozhatnak egymással. Az egyik ilyen családi eseményen derült ki, hogy Emilio gyerekkorában mindent bevetett a tesi órás szintfelmérő megúszása érdekében. A történet kapcsán Bangó Margit felelevenítette sportoló múltját, és előkerültek régi fényképek is.

 

Gelencsér Tímea videón mutatta be, hogyan működik a távellenőrzéses hatósági karantén

A szépségkirálynő videóra vette a hatósági karantén kilencedik napját. A felvételből kiderül, hogy Gelencsér a repülőn hazafele választhatott a kötelező izoláció táv- vagy a személyes ellenőrzése között, és ő az utóbbira voksolt. Ettől függetlenül rendőrök is látogatják, akik éppen a videó készítése során is felbukkantak. Ha érdekel, hogy működik az applikáció, és miként telnek Gelencsér napjai, akkor ide kattints a videóért.

“Kiderült, mennyire mély ez a szerelem” – párkapcsolatáról vallot Bereczki Zoltán 

Berezczki Zoltán és Bata Éva már több mint egy éve járnak. Bereczki korábban arról beszélt: szeretné jobban csinálni ezt a szerelmet. Az alábbi cikkben az énekes elárulja, hogyan formálta kettejük kapcsolatát a koronavírus okozta bezártság.

 

Benkő László: A koronavírus-járványnak köszönhetem, hogy életben maradtam

Az Omega 76 éves billentyűse rosszul érezte magát, de a kórházba csak a járványtól való félelme űzte be. Ott derült fény arra, hogy Benkő Lászlónak koronavírusa ugyan nincs, azonban életveszélyes állapotban volt.

 

Hollandiában a királyné is biciklivel jár, talpig sárgában tekert

Fotó: Jasper Juinen – Pool /Getty Images

Erzsébet királynét ha megfeszülünk, sem tudjuk elképzelni, amint biciklire pattan Londonban, hogy elintézze a fontos ügyeit, de Hollandia egy egészen más ország, mint Nagy Britannia. Itt mindki két kerékkel (is) jár, így Vilmos Sándor holland király felesége, az argentín származású Máxima Zorreguieta Cerruti is. Királynéi volta legfeljebb onnan lehet gyanús, hogy monokróm szettbe bújt, amit egyébként Erzsébet is nagyon kedvel. Máximát lefotózták a kerékpárján, nézd meg te is a képeket.

Exkluzív interjút készítettek Kovács Katival

Kovács Kati 1965-re datálja pályája kezdetét, akkor indult először A Ki mit tud? tehetségkutató műsorban. Azt gondolhatnánk, hogy ennyi évvel a háta mögött már biztosan rutinból mennek neki az interjúk, de nem: az énekesnő egész éjjel alig tudott aludni, annyira izgult azért, mert nem tudta elképzelni, mit mondhatna még maráról. Persze végül bőségesen volt mit mesélnie, hiszen vannak még titkok az életében. A vele készült podcastinterjút erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Bradley Cooper és Irina Shayk gyereke nagyon sokat nőtt, Charlie Sheen és Denise Richards 15 éves lánya a legjobb vonásokat örökölte szüleitől

Irina Shayk és Bradley Cooper gyereke, Lea már hároméves, és szüleit elnézve nem meglepő, hogy nagyon szép kislánnyá cseperedett. Kíváncsi vagy, hogy néz ki most Lea, és hogyan nevelik őt a két különvált szülő? Akkor erre a linkre kattints.

Charlie Sheen és Denise Richards románca jóval régebben ért véget, közös lányuk is is sokkal idősebb Leánál. Lola Rose Sheen kamasz, és arcán apja és anyja vonásai egyaránt felfedezhetők, és naná, hogy ő is feltűnően szép. Róla születésnapja alkalmából posztoltak fotókat, amiket itt tudsz megnézni.

“Még erősebb a kötés, ami összetart bennünket” – Nagy-Kálózy Eszter még mindig őrzi Rudolf Péter leveleit

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter 20 éves házassága során számos közös munkára került sor. “Az évek igazoltak minket ebben” – mondja a feleség, hiszen nekik nem csak a magánélet, de a munka is remekül megy együtt. A legújabb projektjükben is ketten szerepelnek: a Madách Színház Örökké fogd a kezem című darabjában lesznek láthatók, ami egy egészen új típusú formátumot követ, a premierre online kerül sor. Ebben a cikkben erről a darabról, a házasságukról, az elmúlt időszak nehézségeiről és a jövőről beszélgetnek Nagy-Kálózy Eszterrel.

Dwayne Johnson Donald Trumphoz, Meghan Markle érettségiző diákokhoz szólt Georg Floyd halála miatt, Kanye West inkognítóban tüntetett

Fotó: Jonathan Leibson/Getty Images for ADIDAS

George Floyd halála egész Amerikát felforgatta. Kiderült, hogy a csendes és kevésbé csendes megmozdulások egyikén Kanye West is részt vett. Kim Kardashian férje hónapok óta inaktív a közösségi oldalakon, és a chicagói tüntetésre is kapucniban, maszkban ment el, de persze akadt, aki felismerte, így felvétel készült róla. Kanye pénzzel is segíti az áldozatok családját, méghozzá nagyon komoly összeggel. Videó és további részletek itt.

Az immár az USA-ban élő Meghan Markle volt középiskolája végzős diákjainak küldött mobilos videóüzenetében nyilatkozott a rasszista rendőri túlkapás áldozatának ügyéről. Ha érdekel, mit mondott, akkor kattints ide.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Végül Dwayne Johnsont említenénk, aki pár nappal ezelőtt már egy hosszú posztot szentelt a tragédiának, ezúttal pedig egy közel 10 perces videóban szólította meg Donald Trumpot. Az amerikai elnök nevét ugyan nem ejti ki, de elég egyértelmű, hogy hozzá intézte a szavait. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Koronavírus itthon: 39 928 új fertőzöttet igazoltak a hétvégén

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról